Ardei gras roșu răcit și supă Habanero
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați ardeiul roșu răcit și supa Habanero. Această rețetă face 6 porții cu 237 calorii, 5g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $1.49 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de până la 6 ardei iute habanero, ardei gras, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 59%. Rețete similare includ Ardei gras roșu răcit și supă Habanero, Shootere De Ardei Roșu Răcit, și Supă De Ardei Roșu Prăjită Răcită.
Instrucțiuni
Prăjiți ardeii grași pe rafturi de arzătoare cu gaz la foc mare (sau pe o tigaie pentru broiler la aproximativ 2 inci de broiler), întorcându-se cu clești, până când pielea este înnegrită, 10 până la 12 minute.
Se transferă într-un castron și se acoperă cu folie de plastic.
Lăsați să stea 20 de minute. Curățați, apoi înjumătățiți pe lungime, aruncând tulpinile și semințele.
Tăiați un X superficial în partea de jos a fiecărei roșii, apoi albiți roșiile în apă fierbinte 20 de secunde și transferați într-o baie de gheață. Se curăță și se toacă grosier, rezervând sucuri.
Gatiti ceapa, usturoiul, ardeii iute, 1 lingurita sare si 1/4 lingurita piper in 2 linguri ulei intr - o cratita grea de 3 pana la 4 sferturi la foc mediu, amestecand ocazional, pana se inmoaie si auriu pal, aproximativ 8 minute.
Adăugați roșiile cu sucuri, ardei grași, bulion și 1/4 linguriță sare și fierbeți, acoperite, până când ardeii sunt fragede, aproximativ 5 minute.
Supă pur și simplu în 2 sau 3 loturi într-un blender (aveți grijă când amestecați lichide fierbinți), stropind restul de 1/4 cană de ulei în primul lot cu motorul pornit. Supă de răcire rapidă într-un castron metalic așezat într-o baie de gheață, amestecând des, 10 până la 15 minute. Se condimentează cu sare.
Supa poate fi făcută cu 3 zile înainte și răcită.
Vezi analiza completă a datelor nutriționale a acestei rețete "