Ardei copți cu ciuperci, nuci și roșii
Ardeii copți cu ciuperci, nuci și roșii ar putea fi doar fără lactate rețeta pe care ai căutat-o. Această rețetă servește 2 și costă 4,05 USD pe porție. O porție conține 519 calorii, 11g de proteine, și 22g de grăsime. 52 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Funcționează cel mai bine ca garnitură și se face în aproximativ 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați ardei, ciuperci de castane, pesmet și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 99%, acest fel de mâncare este minunat. Rețete similare includ Vinete Coapte Cu Sos De Ciuperci Și Roșii, Vinete coapte cu sos de ciuperci și roșii, și Vinete Coapte (Vinete) Ala Ce CE Cu Sos De Ciuperci De Roșii.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 220C / 200C ventilator / gaz
Încălziți uleiul într-o tigaie mare și prăjiți ciupercile la foc mare timp de 5 minute. Se condimentează cu o măcinare bună de piper negru și se scoate de pe foc. Se amestecă usturoiul, bucățile de roșii, pesmetul, nucile, pătrunjelul tocat, fulgii de ardei iute și pesto până se combină bine.
Tăiați ardeii în jumătate de sus în jos. Îndepărtați cu grijă semințele și membrana.
Așezați într-o formă mică de prăjire foliată și umpleți cu umplutura de ciuperci. Acoperiți suprafața umpluturii cu o bucată mică de folie.
Coaceți timp de 35-40 de minute până se înmoaie.