Ardei copți cu ciuperci, nuci și roșii

Ardei copți cu ciuperci, nuci și roșii
Ardeii copți cu ciuperci, nuci și roșii ar putea fi doar fără lactate rețeta pe care ai căutat-o. Această rețetă servește 2 și costă 4,05 USD pe porție. O porție conține 519 calorii, 11g de proteine, și 22g de grăsime. 52 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Funcționează cel mai bine ca garnitură și se face în aproximativ 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați ardei, ciuperci de castane, pesmet și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 99%, acest fel de mâncare este minunat. Rețete similare includ Vinete Coapte Cu Sos De Ciuperci Și Roșii, Vinete coapte cu sos de ciuperci și roșii, și Vinete Coapte (Vinete) Ala Ce CE Cu Sos De Ciuperci De Roșii.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 220C / 200C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare și prăjiți ciupercile la foc mare timp de 5 minute. Se condimentează cu o măcinare bună de piper negru și se scoate de pe foc. Se amestecă usturoiul, bucățile de roșii, pesmetul, nucile, pătrunjelul tocat, fulgii de ardei iute și pesto până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru StropireUlei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Tăiați ardeii în jumătate de sus în jos. Îndepărtați cu grijă semințele și membrana.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)
4
Așezați într-o formă mică de prăjire foliată și umpleți cu umplutura de ciuperci. Acoperiți suprafața umpluturii cu o bucată mică de folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
5
Coaceți timp de 35-40 de minute până se înmoaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții2
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista