Aragaz lent : amestec de supă de ceapă de casă și o friptură de umăr de căprioară

Aragaz lent : amestec de supă de ceapă de casă și o friptură de umăr de căprioară
Nevoie de o supă vegană? Aragaz lent: amestecul de supă de ceapă de casă și o friptură de umăr de căprioară ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 1 și costă 16 cenți pe porție. O porție conține 137 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți porniți aragazul lent la mare, adăugați amidon de porumb în ape. amestecați până când, amestecați bine amidonul de porumb în bulion și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de acest bucătari Mama. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare sunt Friptură De Umăr De Porc Cu Aragaz Lent, Aragaz Lent Carne De Vânat Friptură De Mere, și Aragaz Lent Ceapa-Ciuperci Oală Friptură.

Instrucțiuni

1
Condimentați friptura de umăr pe toate părțile cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
2
Încălziți o tigaie mare la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Adăugați 1 lingură de ulei de măsline.Rumeniti friptura de umar pe toate partile, aproximativ 10-15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
4
Așezați friptura de umăr în aragazul lent.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte
5
Așezați legumele deasupra fripturii. Apoi se presara supa de ceapa franceză se amestecă peste legume.Umpleți aragazul lent cu suficient bulion de vită sau apă pentru a acoperi.Gatiti timp de 8-10 ore la mic sau 4-6 la mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De Ceapă FrancezăSupă De Ceapă Franceză
Bucăți De Legume De Mărimea Unei MușcăturiBucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții1
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista