Apple Scorțișoară Trage În Afară De Pâine
Apple scorțișoară trage în afară de pâine ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 611 calorii, 8g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați vanilie, praf de copt, unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 30 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Apple Scorțișoară Trage În Afară De Pâine, Pâine Cu Scorțișoară De Mere, și mere scorțișoară streusel pull-apart pâine {giveaway}.
Instrucțiuni
Într-o cratiță de 3 litri, amestecați laptele, uleiul și 1/2 cană de zahăr brun.
Se încălzește la foc mic la foc mediu, amestecând ocazional, până se dizolvă zahărul.
Se ia de pe foc; se răcește până se încălzește (între 90 și 110 metri cubi f).
Adăugați drojdia și 2 căni de făină; se amestecă până se omogenizează. Acoperiți; lăsați să crească la loc cald 1 oră sau până la dublarea dimensiunii. Se amestecă restul de 2 1/2 căni de făină, sarea, praful de copt și bicarbonatul de sodiu.
Cuptor de căldură la 350 F. Spray 8x4 - sau 9x5-inch pâine tigaie cu spray de gătit.
Pe suprafața de lucru cu făină, rulați aluatul într-un dreptunghi de 20x12 inci.
Tăiați în benzi de 5 (4 inci), apoi tăiați transversal de 6 ori, făcând dreptunghiuri de 30 (4x2 inci).
Într-un castron mic, amestecați împreună untul topit, scorțișoara și restul de 1/2 cană de zahăr brun.
Răspândiți amestecul peste dreptunghiuri.
Așezați 1 sau 2 felii de mere pe fiecare dreptunghi. Creați 5 stive de aluat cu 6 dreptunghiuri în fiecare stivă.
Așezați stivele în tigaia de pâine, marginile orientate spre partea inferioară a tigaiei și părțile zahărite orientate spre centrul pâinii, nu spre capetele tigaiei.
Coaceți 25 până la 35 de minute sau până se umflă și se rumenesc. Se răcește 10 minute; scoateți din tigaie în raftul de răcire. Se răcește aproximativ 1 oră.
Într-un castron mic, se amestecă ingredientele glazura cu sârmă măturică până la omogenizare și suficient de subțire pentru a burniță.
Stropiți glazura peste pâine.