Apple Crisp

Apple Crisp
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 225 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru 86 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de ovăz obișnuit, margarină, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Salată crocantă de Pecan de mere cu vinetă de cidru de mere, Înghețată crocantă de mere pentru petrecerea noastră de mere de toamnă! # SundaySupper, și Cupcakes Crocante Cu Mere Cu Glazură De Unt De Mere.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Combinați mere, suc de mere, 1 lingură îndulcitor, suc de lămâie, scorțișoară și nucșoară; aruncați ușor pentru a acoperi mărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De MereSuc De Mere
Suc De LămâieSuc De Lămâie
îndulcitorîndulcitor
ScorțișoarăScorțișoară
NucșoarăNucșoară
MărMăr
3
Așezați într-un vas de copt pătrat de 8 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
4
Combinați ovăzul, nucile, 1 lingură de îndulcitor rămas și margarina; se presară peste amestecul de mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MargarinăMargarină
îndulcitorîndulcitor
MărMăr
NuciNuci
OvăzOvăz
5
Coaceți la 375 timp de 30 de minute sau până când mărul este fraged și toppingul este ușor rumenit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Se servește cald. Se acoperă cu înghețată, dacă se dorește (înghețată care nu este inclusă în analiză).
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețatăînghețată
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista