Antipasto De Legume La Grătar

Antipasto De Legume La Grătar
Antipasto de legume la grătar ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul hor d ' oeuvre. Pentru $2.76 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 are 116 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, ulei de măsline extravirgin, pătrunjel și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 88%, ceea ce este remarcabil. Încercați Antipasto De Legume La Grătar, Antipasto de legume la grătar cu Chevre și Crostini cu ierburi, și Antipasto De Legume Pentru Copii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Așezați ardeii pe grătar; grătiți 15 minute sau până când sunt carbonizați, întorcându-se ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
3
Puneți ardeii într-o pungă de plastic cu fermoar; sigilați și lăsați să stea 15 minute. Cojiți ardeii; aruncați semințele și membranele. Tăiați grosier ardeii; așezați într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
4
Așezați dovleceii și vinetele pe grătar; grătar 10 minute, întorcându-se ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Scoateți dovleceii și vinetele de pe grătar; lăsați să stea 10 minute. Tăiați grosier dovleceii și vinetele; se adaugă la ardeii tocați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Combinați pătrunjelul și ingredientele rămase, amestecând cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană De Mascarpone, La Temperatura Camerei1/3 Cană De Mascarpone, La Temperatura Camerei
7
Se toarnă amestecul de pătrunjel peste amestecul de piper. Sigilați punga; aruncați ușor pentru a acoperi. Se da la frigider cel putin 2 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate84
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista