Antipasto De Legume La Grătar

Antipasto de legume la grătar ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul hor d ' oeuvre. Pentru $2.76 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 are 116 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, ulei de măsline extravirgin, pătrunjel și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 88%, ceea ce este remarcabil. Încercați Antipasto De Legume La Grătar, Antipasto de legume la grătar cu Chevre și Crostini cu ierburi, și Antipasto De Legume Pentru Copii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați ardeii pe grătar; grătiți 15 minute sau până când sunt carbonizați, întorcându-se ocazional.
Puneți ardeii într-o pungă de plastic cu fermoar; sigilați și lăsați să stea 15 minute. Cojiți ardeii; aruncați semințele și membranele. Tăiați grosier ardeii; așezați într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Așezați dovleceii și vinetele pe grătar; grătar 10 minute, întorcându-se ocazional.
Scoateți dovleceii și vinetele de pe grătar; lăsați să stea 10 minute. Tăiați grosier dovleceii și vinetele; se adaugă la ardeii tocați.
Combinați pătrunjelul și ingredientele rămase, amestecând cu un tel.
Se toarnă amestecul de pătrunjel peste amestecul de piper. Sigilați punga; aruncați ușor pentru a acoperi. Se da la frigider cel putin 2 ore sau peste noapte.