Antipasto De Ardei Prăjit
Ardei prăjit Antipasto ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 168 calorii, 1g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru 82 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți hamsii, ardei grași, căței de usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 74%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Sandwich Antipasto Cu Ardei Prăjit, Antipasto de anghinare, măsline și piper prăjit, și Antipasto cu tapenadă de ardei roșu.
Instrucțiuni
Prăjiți ardeii: fie fierbeți, grătiți sau țineți peste flacăra de gaz până când întreaga piele este înnegrită și veziculată.
Așezați ardeiul înnegrit într-o pungă de hârtie maro și închideți-le la abur.
Așteptați aproximativ 15 minute pentru a răci ardeii, apoi deschideți punga și curățați ardeii, îndepărtând semințele și coastele. Eu folosesc punga pentru a prinde toate detritus și să conțină mizeria.
Tăiați ardeii în fâșii de aproximativ 1 " lățime.
Într-un vas frumos de servire, ardei strat, usturoi. hamsii, ierburi, sare și piper, turnând puțin ulei de măsline și balsamic deasupra.
Se lasă la marinat o oră sau mai mult.
Se servește la temperatura camerei.