Anghinare și Fava Pappardelle ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 2.88 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 741 calorii, 22g de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de lămâie plus linguri. sucul de lămâie, pappardelle, untul și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Anghinare și Fava Pappardelle, Yuba Pappardelle cu mazăre engleză, frunze de Fava și busuioc, și Salată De Sparanghel, Anghinare Și Fasole Fava pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Strângeți sucul de 1 lămâie într-un bol cu apă rece. Pregătiți anghinare așa cum se arată în dreapta și înjumătățiți din nou bucățile pe lungime; aruncați în castron în timp ce mergeți. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
2
Topiți 2 linguri. unt într-o tigaie mare la foc mediu și se adaugă firimituri. Gatiti, amestecand des, pana cand lumina este aurie si crocanta, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Se transferă într-un castron și se lasă deoparte; ștergeți tigaia curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Scurgeți anghinarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
5
Încălziți o oală cu apă până la fierbere. Între timp, încălziți 2 linguri. unt și 1 lingură. ulei în tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Adăugați anghinare și 1/2 linguriță. sare și amestecă pentru a acoperi; gătiți, acoperiți, întorcându-vă o dată, până când anghinarea este aurie ușoară și fragedă, 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
7
Transferați într-un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
8
Topiți restul de 1 lingură. unt în tigaie, se adaugă usturoi, și se fierbe, amestecand de multe ori, până parfumat, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Adăugați vin și 1 lingură. suc de lămâie și gătiți până se reduce ușor, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea Insertului
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
10
Adăugați anghinare sotate și fierbeți în timp ce pastele gătesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
11
Gatiti pastele ca pachet directioneaza, adaugand favas in apa in acelasi timp (daca folositi mazare, adaugati doar in ultimul minut sau doua).
Scurgeți, rezervând aproximativ 1 cană de apă pentru paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
13
Adăugați paste și favas la anghinare în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
14
Se amestecă arpagic, piper și restul de 1/2 linguriță. sare și 1 lingură. ulei. Gatiti pana se incalzeste, adaugand apa de paste dupa cum este necesar pentru a umezi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
15
Stropiți cu ulei, amestecați jumătate din firimiturile de pâine și transferați pe un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
16
Se presară cu firimiturile rămase și se servește cu mai mult ulei, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
17
* Rotiți pâinea într-un robot de bucătărie pentru a face firimituri. Pentru a coaja și coaja favas proaspete, scoateți fasolea din păstăi, apoi fierbeți fasolea în apă sărată 2 minute. Tăiați fasolea deschisă la capătul rotund și ieșiți din piei dure. Găsiți favas decojite congelate pe piețele din Orientul Mijlociu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, Scursă
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick