Anghinare și Fava Pappardelle

Anghinare și Fava Pappardelle
Anghinare și Fava Pappardelle ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 2.88 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 741 calorii, 22g de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de lămâie plus linguri. sucul de lămâie, pappardelle, untul și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Anghinare și Fava Pappardelle, Yuba Pappardelle cu mazăre engleză, frunze de Fava și busuioc, și Salată De Sparanghel, Anghinare Și Fasole Fava pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Strângeți sucul de 1 lămâie într-un bol cu apă rece. Pregătiți anghinare așa cum se arată în dreapta și înjumătățiți din nou bucățile pe lungime; aruncați în castron în timp ce mergeți. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Topiți 2 linguri. unt într-o tigaie mare la foc mediu și se adaugă firimituri. Gatiti, amestecand des, pana cand lumina este aurie si crocanta, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Se transferă într-un castron și se lasă deoparte; ștergeți tigaia curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Scurgeți anghinarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
5
Încălziți o oală cu apă până la fierbere. Între timp, încălziți 2 linguri. unt și 1 lingură. ulei în tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
6
Adăugați anghinare și 1/2 linguriță. sare și amestecă pentru a acoperi; gătiți, acoperiți, întorcându-vă o dată, până când anghinarea este aurie ușoară și fragedă, 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
7
Transferați într-un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
8
Topiți restul de 1 lingură. unt în tigaie, se adaugă usturoi, și se fierbe, amestecand de multe ori, până parfumat, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Adăugați vin și 1 lingură. suc de lămâie și gătiți până se reduce ușor, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
10
Adăugați anghinare sotate și fierbeți în timp ce pastele gătesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
11
Gatiti pastele ca pachet directioneaza, adaugand favas in apa in acelasi timp (daca folositi mazare, adaugati doar in ultimul minut sau doua).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
12
Scurgeți, rezervând aproximativ 1 cană de apă pentru paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
13
Adăugați paste și favas la anghinare în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
14
Se amestecă arpagic, piper și restul de 1/2 linguriță. sare și 1 lingură. ulei. Gatiti pana se incalzeste, adaugand apa de paste dupa cum este necesar pentru a umezi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
15
Stropiți cu ulei, amestecați jumătate din firimiturile de pâine și transferați pe un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
16
Se presară cu firimiturile rămase și se servește cu mai mult ulei, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
17
* Rotiți pâinea într-un robot de bucătărie pentru a face firimituri. Pentru a coaja și coaja favas proaspete, scoateți fasolea din păstăi, apoi fierbeți fasolea în apă sărată 2 minute. Tăiați fasolea deschisă la capătul rotund și ieșiți din piei dure. Găsiți favas decojite congelate pe piețele din Orientul Mijlociu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate26
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista