Anghinare Umplute Cu Crab
Anghinarea umplută cu Crab ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru 4,45 USD pe porție, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 261 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Dacă aveți la îndemână ceapă, carne de crab, maioneză și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmăriți un pescatarian dieta. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 67%, ceea ce este bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Anghinare umplute cu Crab, Anghinare Umplute Cu Crab, și Anghinare pentru bebeluși umplute cu salată de Crab.
Instrucțiuni
Folosind un cuțit ascuțit, nivelați fundul fiecărei anghinare și tăiați 3/4 in. de sus. Folosind foarfece de bucătărie, tăiați vârfurile frunzelor exterioare; periați marginile tăiate cu 2 linguri de suc de lămâie.
Stați anghinare într-un cuptor olandez; adăugați 2 in. de apă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 25-30 de minute sau până când frunzele din apropierea centrului aproape se scot ușor.
Inversați anghinarea pentru a se scurge. Cu o lingură, răzuiți cu grijă porțiunea centrală fuzzy de anghinare și aruncați-o.
Într-un castron mare, combinați crabul, brânza, pesmetul, maioneza, ardeiul verde, ceapa, sarea și sucul de lămâie rămas. Răspândiți ușor frunzele de anghinare; umpleți cu umplutură.
Se pune într-un 8-in negreased. vas de copt pătrat; Adăugați 1/2 in. de apă caldă. Se acoperă și se coace la 350 de euro timp de 20-25 de minute sau până când se încălzește și frunzele de lângă marginea exterioară se scot ușor.