Anghinare Umplute: Carciofe Ripieni

Anghinare Umplute: Carciofe Ripieni
Anghinare umplute: Carciofe Ripieni ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă servește 16 și costă 63 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 55 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Această rețetă este plăcută de 6 gurmanzi și bucătari. Un amestec de anghinare jumbo, frunze de pătrunjel, sare și piper kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 51%, care este solid. Încercați Carciofi Ripieni: Anghinare Umplute, Carciofi Ripieni (Anghinare Umplute), și Anghinare Umplute (Carciofi Ripieni) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, combinați 4 litri de apă sucul de lămâie și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați anghinarea și blanch timp de 20 de minute, până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
3
Se scurge, se răcește și se lasă deoparte.
4
Scoateți stratul exterior de frunze din anghinare și tăiați anghinarea în sferturi. Folosiți un cuțit mic pentru a îndepărta sufocarea spinoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
5
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
6
Se amestecă usturoiul feliat, Parmigiano, pătrunjelul și uleiul de măsline extravirgin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb1 Cană Zahăr Alb
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
7
Condimentați cavitatea fiecărei anghinare cu sare și piper și umpleți în și în jurul frunzelor cu amestec de brânză/usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
8
Puneți anghinarea într-un vas de copt puțin adânc, puneți-l în cuptorul preîncălzit și coaceți timp de 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
9
Scoateți și lăsați să se odihnească 10 minute.
10
Serviți imediat sau serviți la temperatura camerei ca antipasto.
DificultateExpert
Gata În1 h, 55 m.
Porții16
Scor De Sănătate25
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista