Anghinare Umplute: Carciofe Ripieni

Anghinare Umplute: Carciofe Ripieni
Anghinare umplute: Carciofe Ripieni ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă servește 16 și costă 63 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 55 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Această rețetă este plăcută de 6 gurmanzi și bucătari. Un amestec de anghinare jumbo, frunze de pătrunjel, sare și piper kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 51%, care este solid. Încercați Carciofi Ripieni: Anghinare Umplute, Carciofi Ripieni (Anghinare Umplute), și Anghinare Umplute (Carciofi Ripieni) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, combinați 4 litri de apă sucul de lămâie și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Miezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, OpționalMiezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici
2
Adăugați anghinarea și blanch timp de 20 de minute, până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
3
Se scurge, se răcește și se lasă deoparte.
4
Scoateți stratul exterior de frunze din anghinare și tăiați anghinarea în sferturi. Folosiți un cuțit mic pentru a îndepărta sufocarea spinoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
5
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
6
Se amestecă usturoiul feliat, Parmigiano, pătrunjelul și uleiul de măsline extravirgin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YukonYukon
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Sticlă (325 G) De Sos Dulce-acrișor, împărțit1 Sticlă (325 G) De Sos Dulce-acrișor, împărțit
7
Condimentați cavitatea fiecărei anghinare cu sare și piper și umpleți în și în jurul frunzelor cu amestec de brânză/usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De LimeChipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1 Sticlă (325 G) De Sos Dulce-acrișor, împărțit1 Sticlă (325 G) De Sos Dulce-acrișor, împărțit
8
Puneți anghinarea într-un vas de copt puțin adânc, puneți-l în cuptorul preîncălzit și coaceți timp de 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
9
Scoateți și lăsați să se odihnească 10 minute.
10
Serviți imediat sau serviți la temperatura camerei ca antipasto.
DificultateExpert
Gata În1 h, 55 m.
Porții16
Scor De Sănătate25
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista