Anghinare Umplute: Carciofe Ripieni

Anghinare Umplute: Carciofe Ripieni
Anghinare umplute: Carciofe Ripieni ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă servește 16 și costă 63 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 55 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Această rețetă este plăcută de 6 gurmanzi și bucătari. Un amestec de anghinare jumbo, frunze de pătrunjel, sare și piper kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 51%, care este solid. Încercați Carciofi Ripieni: Anghinare Umplute, Carciofi Ripieni (Anghinare Umplute), și Anghinare Umplute (Carciofi Ripieni) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, combinați 4 litri de apă sucul de lămâie și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Adăugați anghinarea și blanch timp de 20 de minute, până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
3
Se scurge, se răcește și se lasă deoparte.
4
Scoateți stratul exterior de frunze din anghinare și tăiați anghinarea în sferturi. Folosiți un cuțit mic pentru a îndepărta sufocarea spinoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
5
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Se amestecă usturoiul feliat, Parmigiano, pătrunjelul și uleiul de măsline extravirgin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate SubțireO Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
7
Condimentați cavitatea fiecărei anghinare cu sare și piper și umpleți în și în jurul frunzelor cu amestec de brânză/usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
8
Puneți anghinarea într-un vas de copt puțin adânc, puneți-l în cuptorul preîncălzit și coaceți timp de 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Scoateți și lăsați să se odihnească 10 minute.
10
Serviți imediat sau serviți la temperatura camerei ca antipasto.
DificultateExpert
Gata În1 h, 55 m.
Porții16
Scor De Sănătate25
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista