Anghinare Umplute: Carciofe Ripieni
Anghinare umplute: Carciofe Ripieni ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă servește 16 și costă 63 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 55 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Această rețetă este plăcută de 6 gurmanzi și bucătari. Un amestec de anghinare jumbo, frunze de pătrunjel, sare și piper kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 51%, care este solid. Încercați Carciofi Ripieni: Anghinare Umplute, Carciofi Ripieni (Anghinare Umplute), și Anghinare Umplute (Carciofi Ripieni) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, combinați 4 litri de apă sucul de lămâie și aduceți la fierbere.
Adăugați anghinarea și blanch timp de 20 de minute, până se înmoaie.
Se scurge, se răcește și se lasă deoparte.
Scoateți stratul exterior de frunze din anghinare și tăiați anghinarea în sferturi. Folosiți un cuțit mic pentru a îndepărta sufocarea spinoasă.
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Se amestecă usturoiul feliat, Parmigiano, pătrunjelul și uleiul de măsline extravirgin.
Condimentați cavitatea fiecărei anghinare cu sare și piper și umpleți în și în jurul frunzelor cu amestec de brânză/usturoi.
Puneți anghinarea într-un vas de copt puțin adânc, puneți-l în cuptorul preîncălzit și coaceți timp de 45 de minute.
Scoateți și lăsați să se odihnească 10 minute.
Serviți imediat sau serviți la temperatura camerei ca antipasto.