Anghinare Umplute

Anghinare Umplute
Nevoie de o farfurie vegană? Anghinarea umplută ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă face 12 porții cu 167 calorii, 5g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți anghinare, căței de usturoi, frunze de mentă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă de la Foodnetwork are 2 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 45%. Rețete similare includ Anghinare Umplute, Anghinare Umplute, și Anghinare Umplute.

Instrucțiuni

1
Strângeți sucul din jumătățile de lămâie într-o oală mare cu apă rece; adăugați jumătățile de lămâie stoarse și usturoiul întreg.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
SucSuc
LămâieLămâie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Tăiați sfertul superior al fiecărei anghinare și aruncați. Folosiți un cuțit mic ascuțit pentru a tăia tulpina anghinarelor. Începând de la bază, îndoiți frunzele exterioare dure înapoi și rupeți-le acolo unde se rup în mod natural, lăsând frunzele interioare fragede. Tăiați exteriorul bazei până când nu rămân zone verde închis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
BazaBaza
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
3
Tăiați anghinarea în jumătate și apoi în sferturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
4
Tăiați sufocul fibros și frunzele mici cu vârf violet. Scufundați sferturile de anghinare în apa cu lămâie. Acoperiți și fierbeți până când anghinarea este fragedă, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
LămâieLămâie
ApăApă
5
Scurgere. Puneți sferturile de anghinare deoparte să se răcească la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
6
Amestecați sucul de lămâie, ierburile, usturoiul, coaja de lămâie, caperele, pâinea și roșiile într-un castron mare. Se condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
TomateTomate
CapereCapere
UsturoiUsturoi
PâinePâine
IerburiIerburi
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Aranjați anghinare, tăiate cu fața în sus, pe 2 platouri. Puneți amestecul de roșii în centrul cartierelor de anghinare, împărțind în mod egal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
TomateTomate
8
Stropiți cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
9
Se ornează cu crenguțele de pătrunjel și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții12
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista