Anghinare Orzo Pilaf

Anghinare Orzo Pilaf
Anghinare Orzo Pilaf ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 227 calorii, 5g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 94 de cenți pe porție. Un amestec de bulion de legume, parmezan, praz și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Orzo Pilaf cu ciuperci, Orzo-Broccoli Pilaf, și Orzo Broccoli Pilaf.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare antiaderentă, sotati prazul și orzo în ulei timp de 3 minute sau până când prazul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați bulionul, apa și condimentul Italian; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, timp de 15 minute sau până când lichidul este absorbit. Se amestecă inimile de anghinare și parmezanul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita1 Lingurita Branza Romano Maruntita
Chips-uri Taco TricoloreChips-uri Taco Tricolore
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
2/3 Cană (115 G) Chipsuri De Ciocolată Semidulce2/3 Cană (115 G) Chipsuri De Ciocolată Semidulce
3
Serviți imediat.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista