Anghinare Orzo Pilaf
Anghinare Orzo Pilaf ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 227 calorii, 5g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 94 de cenți pe porție. Un amestec de bulion de legume, parmezan, praz și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Orzo Pilaf cu ciuperci, Orzo-Broccoli Pilaf, și Orzo Broccoli Pilaf.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare antiaderentă, sotati prazul și orzo în ulei timp de 3 minute sau până când prazul este fraged.
Adăugați bulionul, apa și condimentul Italian; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, timp de 15 minute sau până când lichidul este absorbit. Se amestecă inimile de anghinare și parmezanul.