Anghinare cu cârnați și roșii

Anghinare cu cârnați și roșii
Anghinare cu cârnați și roșii ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 3.78 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 428 calorii, 19g de proteine, și 25g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel cu frunze plate, sare și piper kosher, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza lămâi ai putea urma acest curs principal cu Blackberry Lemon șah Pie w / miere sos Jumbleberry. Cum am câștigat Sf Food Wars-Pie or Die Competition ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 64%, care este solid. Rețete similare sunt Anghinare pentru bebeluși și cârnați Rigatoni, Rigatoni Cu Cârnați, Anghinare Și Sparanghel, și Paste cu cârnați, anghinare și roșii uscate la soare.

Instrucțiuni

1
Primul lucru de făcut este să aburiți anghinarea într-un bulion aromat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
2
Puneți pătrunjelul, usturoiul, frunzele de dafin, vinul și 1 din lămâile înjumătățite într-o oală largă, adăugați 2 litri de apă și aduceți la foc mic. Condimentează bulionul cu sare și piper. Între timp, pregătiți anghinarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Spălați anghinarea sub apă rece. Folosind un cuțit de decojit, tăiați capătul inferior al tulpinii și radeți tulpina în jos pentru a expune partea fragedă, interioară a anghinarei. Fixați sau tăiați petalele exterioare până când ajungeți la frunzele verzi palide și moi din centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
4
Tăiați 1 inch de pe vârful anghinarei. Repetați cu anghinarea rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
5
Așezați anghinarea în lichidul aburitor. Acoperiți și fierbeți pe mediu-scăzut timp de aproximativ 20 de minute sau până când nu există rezistență atunci când un cuțit este introdus în bază.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
6
Scoateți anghinarea din lichidul de braconaj cu clești. Folosind o lingură, scoateți cu grijă sufocarea Păroasă din centru și aruncați-o. Încercați să păstrați anghinarea intactă cât de bine puteți, arată minunat pentru prezentare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
7
Așezați o tigaie mare adâncă la foc mediu și acoperiți cu 2 linguri de ulei. Când uleiul este fierbinte, adăugați cârnații și gătiți timp de 5 minute pentru a reda grăsimea și rumeniți ușor cârnații; nu trebuie gătite complet. Scoateți cârnații din tigaie și feliați-l.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Tăiați roșiile în jumătate și apoi strângeți-le într-un castron pentru a zdrobi mâna; stropiți cu câteva linguri de ulei și un vârf de sare. Aruncați feliile de cârnați înapoi în tigaie și turnați roșiile, împreună cu orice suc care s-a acumulat în bol. Gatiti timp de 3 minute pana cand rosiile incep sa se descompuna si sa se inmoaie. Acum este timpul ca anghinarea să intre acolo. Cuibărește aceste mici frumuseți în amestecul de cârnați și roșii; condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Adăugați untul și lăsați-l să se topească, dați o stoarcere de suc de lămâie pentru a lumina aroma și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate26
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista