Anghinare cu cârnați și roșii

Anghinare cu cârnați și roșii
Anghinare cu cârnați și roșii ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 3.78 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 428 calorii, 19g de proteine, și 25g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel cu frunze plate, sare și piper kosher, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza lămâi ai putea urma acest curs principal cu Blackberry Lemon șah Pie w / miere sos Jumbleberry. Cum am câștigat Sf Food Wars-Pie or Die Competition ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 64%, care este solid. Rețete similare sunt Anghinare pentru bebeluși și cârnați Rigatoni, Rigatoni Cu Cârnați, Anghinare Și Sparanghel, și Paste cu cârnați, anghinare și roșii uscate la soare.

Instrucțiuni

1
Primul lucru de făcut este să aburiți anghinarea într-un bulion aromat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
2
Puneți pătrunjelul, usturoiul, frunzele de dafin, vinul și 1 din lămâile înjumătățite într-o oală largă, adăugați 2 litri de apă și aduceți la foc mic. Condimentează bulionul cu sare și piper. Între timp, pregătiți anghinarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Spălați anghinarea sub apă rece. Folosind un cuțit de decojit, tăiați capătul inferior al tulpinii și radeți tulpina în jos pentru a expune partea fragedă, interioară a anghinarei. Fixați sau tăiați petalele exterioare până când ajungeți la frunzele verzi palide și moi din centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
4
Tăiați 1 inch de pe vârful anghinarei. Repetați cu anghinarea rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
5
Așezați anghinarea în lichidul aburitor. Acoperiți și fierbeți pe mediu-scăzut timp de aproximativ 20 de minute sau până când nu există rezistență atunci când un cuțit este introdus în bază.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
6
Scoateți anghinarea din lichidul de braconaj cu clești. Folosind o lingură, scoateți cu grijă sufocarea Păroasă din centru și aruncați-o. Încercați să păstrați anghinarea intactă cât de bine puteți, arată minunat pentru prezentare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
7
Așezați o tigaie mare adâncă la foc mediu și acoperiți cu 2 linguri de ulei. Când uleiul este fierbinte, adăugați cârnații și gătiți timp de 5 minute pentru a reda grăsimea și rumeniți ușor cârnații; nu trebuie gătite complet. Scoateți cârnații din tigaie și feliați-l.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Tăiați roșiile în jumătate și apoi strângeți-le într-un castron pentru a zdrobi mâna; stropiți cu câteva linguri de ulei și un vârf de sare. Aruncați feliile de cârnați înapoi în tigaie și turnați roșiile, împreună cu orice suc care s-a acumulat în bol. Gatiti timp de 3 minute pana cand rosiile incep sa se descompuna si sa se inmoaie. Acum este timpul ca anghinarea să intre acolo. Cuibărește aceste mici frumuseți în amestecul de cârnați și roșii; condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Adăugați untul și lăsați-l să se topească, dați o stoarcere de suc de lămâie pentru a lumina aroma și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate26
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista