Andy Ricker 's Phat Khanaeng (varză de Bruxelles prăjită) din' Pok Pok
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de mâncare laterală, așa că dă-i lui Andy Ricker Phat Khanaeng (varză de Bruxelles prăjită) de la 'Pok Pok o încercare. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 2 și costă $1.3 pe portie. O porție conține 186 calorii, 4G de proteine, și 14g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de varză de Bruxelles, căței de usturoi, piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Andy Ricker ' s Phat Thai (tăiței de orez prăjiți cu creveți, Tofu și arahide), Tortul cu morcovi al lui Andy Ricker, și Varză De Bruxelles Prăjită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gătiți scurt varza de Bruxelles: aduceți o oală mare cu apă la fierbere și adăugați suficientă sare pentru a face să aibă un gust ușor sărat.
Adăugați varza de Bruxelles și gătiți până când nu mai sunt crude, dar încă crocante, 30 de secunde până la 1 minut, în funcție de mărimea lor.
Scurgeți-le bine. Dacă nu le prăjiți imediat, șocați-le în apă cu gheață.
Combinați sosul de stridii, sosul de pește, sosul de soia și piperul alb într-un castron mic și amestecați bine.
Încălziți un wok la foc foarte mare, adăugați uleiul și rotiți-l în wok pentru a acoperi părțile laterale. Când începe să fumeze ușor, adăugați usturoiul, luați wok-ul de pe foc și lăsați usturoiul să sfârâie, amestecând des, până când este parfumat, dar nu colorat, aproximativ 15 secunde.
Puneți wok-ul la loc pe foc și adăugați varza de Bruxelles și ardeii iute. Se amestecă (amestecând constant, scoopând și răsturnând ingredientele) timp de 30 de secunde pentru a infuza mugurii cu aroma de usturoi.
Adăugați amestecul de sos de stridii (plus un strop de apă, dacă este necesar, pentru a vă asigura că nu rămâne nimic în vas) și amestecați până când varza de Bruxelles este fragedă, dar încă crocantă și lichidul din tigaie s-a evaporat aproape complet, aproximativ 45 de secunde.
Adăugați bulionul, apoi adăugați zahărul și amestecați până când varza de Bruxelles este fragedă cu o ușoară crocantă și sosul s-a îngroșat ușor, dar este încă foarte lichid, aproximativ 30 de secunde.
Transferați legumele și sosul pe o farfurie într-o movilă joasă și serviți.