Andouille și burgeri de vită cu maioneză picantă și ceapă caramelizată

Andouille și burgeri de vită cu maioneză picantă și ceapă caramelizată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați andouille și burgeri de vită cu maioneză picantă și ceapă caramelizată. Această rețetă face 6 porții cu 1054 calorii, 43G de proteine, și 81G de grăsime fiecare. Pentru $3.65 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați păstăi de okra murate, maioneză, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma zahărul brun auriu, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Chewy Brown Sugar & Brown Ale ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Burgeri de Quinoa cu ceapă caramelizată și maioneză Chipotle Lime – 9 puncte, Sandwich de vită prăjită cu ceapă caramelizată și muștar granulat, maioneză de hrean, și Carne de vită Andouille cu maioneză Cajun (cu conținut scăzut de carbohidrați și fără Gluten) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă toate ingredientele într-un castron mic. Acoperiți și răciți.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Faceți înainte: se poate face cu 2 zile înainte. Păstrați la rece.
1
Aruncați primele 4 ingrediente într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați carne de vită; amestecați ușor. Formați amestecul în șase chiftele groase de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
3
Transferați chiftelele pe o foaie mică de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
4
Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți.
1
Pregătiți grătarul (foc mediu-mare). Aruncați ceapa și următoarele 3 ingrediente într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Așezați tigaia pe grătar; gatiti pana cand ceapa este aurie, amestecand des, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
3
Se scoate de pe grătar; se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4
Periați grătarul cu ulei de măsline. Chifle la grătar, tăiate cu fața în jos, până devin aurii, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
5
Transferați chiflele pe suprafața de lucru. Burgeri la grătar până se rumenesc pe fund, aproximativ 3 minute. Întoarceți-vă; se presară cu brânză. Grătar până când burgerii sunt gătite la coacerea dorită, aproximativ 3 minute pentru mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
6
Așezați niște ceapă, apoi burger, pe fiecare fund de COC. Completați fiecare cu okra și Nasturel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NasturelNasturel
CeapăCeapă
BameBame
RolaRola
7
Întindeți maioneza pe partea tăiată a blaturilor; așezați pe burgeri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MaionezăMaioneză
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
RolaRola
8
Se servește cu maioneza rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MaionezăMaioneză
9
* Sfat pentru cumpărături: căutați okra murată unde sunt afișate murăturile și gustările.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bame MurateBame Murate
MuraturiMuraturi
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate30
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista