Andouille cu boia afumată și vin roșu
Andouille cu Paprikan afumat și vin roșu este un fără gluten, fără lactate și primar rețetă cu 8 porții. Pentru 99 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel de mâncare are 240 calorii, 11g de proteine, și 20g de grăsime per portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de ulei de măsline, boia de ardei, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 20%, ceea ce nu este atât de minunat. Încercați Boia Afumată-Andouille Glazurată, Pansament afumat cu stridii și Andouille, și Cârnați andouille afumați cu ardei și Rigatoni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gătiti cârnații de andouille în ulei fierbinte într-o tigaie mare la foc mediu-mare 3 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Se amestecă oregano, usturoi și boia de ardei și se gătește 1 minut sau până se parfumează.
Adăugați vin roșu și gătiți, amestecând des, 2 până la 3 minute sau până când vinul este redus și îngroșat.
Transferați într-un castron puțin adânc și garnisiți, dacă doriți.
Se servește cu murături din lemn.
* Cârnații afumați condimentați pot fi înlocuiți.
Sfat pentru petrecere: dacă nu aveți boia afumată, înlocuiți 1/2 linguriță. boia tradițională și 1/4 linguriță. chimen măcinat.