Anatolian Bulgur Pilav
Ai nevoie de o garnitură fără lactate? Bulgur Pilav anatolian ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10 g de proteine, 8 g de grăsimi și un total de 279 de calorii. Această rețetă servește 6 și costă 73 de cenți per porție. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fan. Un amestec de mentă, linte verde, sare și piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Cu un scor de lingură de 79%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ vinete turcești (vinete) Pilaf (Patlicanli Pilav), Bulgur Pilaf cu linte verde, servit cu ceapă caramelizată - Mercimekli Bulgur Pilavi și praz cu bulgur.
Instrucțiuni
Încinge uleiul într-o tigaie mare la foc mediu. Gatiti si amestecati ceapa in ulei incins pana devine aurie, 2-3 minute. Se amestecă roșiile prin ceapă; continuați să gătiți până când roșiile se înmoaie, 1 până la 2 minute.
Se toarnă bulion de vită peste amestecul de ceapă și roșii; aduce la fierbere.
Se amestecă bulgurul în bulionul clocotit; se asezoneaza cu sare si piper negru. Reduceți focul la mediu-mic și gătiți la foc mic până când bulgurul începe să se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Adăugați linte și năut; continuați să gătiți până când umezeala se evaporă și bulgurul este fraged, încă 3 până la 5 minute.
Scoateți tigaia de pe foc. Se lasa deoparte sa se raceasca aproximativ 30 de minute. Îndoiți menta în amestecul de bulgur pentru a servi.