Anatolian Bulgur Pilav

Anatolian Bulgur Pilav
Ai nevoie de o garnitură fără lactate? Bulgur Pilav anatolian ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10 g de proteine, 8 g de grăsimi și un total de 279 de calorii. Această rețetă servește 6 și costă 73 de cenți per porție. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fan. Un amestec de mentă, linte verde, sare și piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Cu un scor de lingură de 79%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ vinete turcești (vinete) Pilaf (Patlicanli Pilav), Bulgur Pilaf cu linte verde, servit cu ceapă caramelizată - Mercimekli Bulgur Pilavi și praz cu bulgur.

Instrucțiuni

1
Încinge uleiul într-o tigaie mare la foc mediu. Gatiti si amestecati ceapa in ulei incins pana devine aurie, 2-3 minute. Se amestecă roșiile prin ceapă; continuați să gătiți până când roșiile se înmoaie, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Roșie Coaptă, Tăiată Cubulețe Mici1 Roșie Coaptă, Tăiată Cubulețe Mici
Roșii Coapte, Tăiate în Cuburi MiciRoșii Coapte, Tăiate în Cuburi Mici
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Se toarnă bulion de vită peste amestecul de ceapă și roșii; aduce la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Legume De Mărimea Unei MușcăturiBucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
3
Se amestecă bulgurul în bulionul clocotit; se asezoneaza cu sare si piper negru. Reduceți focul la mediu-mic și gătiți la foc mic până când bulgurul începe să se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
BulgurBulgur
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
4
Adăugați linte și năut; continuați să gătiți până când umezeala se evaporă și bulgurul este fraged, încă 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
LinteLinte
BulgurBulgur
5
Scoateți tigaia de pe foc. Se lasa deoparte sa se raceasca aproximativ 30 de minute. Îndoiți menta în amestecul de bulgur pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulgurBulgur
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate35
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista