Ananas Teriyaki Burgers

Ananas Teriyaki Burgers
Reteta ananas Teriyaki burgeri ar putea satisface pofta japoneză în aproximativ 45 minute. O porție conține 830 calorii, 44G de proteine, și 40g de grăsime. Această rețetă servește 2 și costă 3,2 USD pe porție. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 51 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Funcționează bine ca fel principal. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați praf de ceapă, ghimbir, castane de apă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi ananasul conservat, puteți urma acest fel principal cu Cupe De Iaurt Cu Salsa De Fructe ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Teriyaki-burgeri de ananas, Burgeri Teriyaki cu ananas la grătar, și Burgeri practice Paleo-fumurii cu sos de ananas Teriyaki.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul cuptorului și setați suportul cuptorului la aproximativ 6 centimetri de sursa de căldură. Pulverizați un suport de prăjire cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Așezați felii de ananas pe o foaie de copt și fierbeți doar până se rumenesc ușor, aproximativ 1 minut pe fiecare parte. Puneți feliile de ananas deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele De AnanasInele De Ananas
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
3
Amestecați bine carnea de vită măcinată, firimiturile de pâine, castanele de apă, sosul teriyaki, oul, ghimbirul tocat, amestecul de condimente asiatice, pudra de ceapă și praful de usturoi într-un bol; împărțiți în jumătate și formați 2 patties mari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru Servire
Apă De Cocos Sau Lapte *vezi Nota Despre Spargerea Nucilor De CocosApă De Cocos Sau Lapte *vezi Nota Despre Spargerea Nucilor De Cocos
1/2 Cană Coriandru și/sau Mentă Proaspăt Tocate Grosier1/2 Cană Coriandru și/sau Mentă Proaspăt Tocate Grosier
Brânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), FeliatăBrânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), Feliată
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
Ceapa Alba Tocata (de La 1 Ceapa Mare Sau 2 Mici)Ceapa Alba Tocata (de La 1 Ceapa Mare Sau 2 Mici)
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
4
Așezați chiftelele pe suportul de gătit pregătit.
5
Se fierb chiftelele până când burgerii se rumenesc și nu mai sunt roz în interior, 5 până la 8 minute pe fiecare parte. Un termometru de carne citit instantaneu introdus în mijlocul unui burger ar trebui să citească cel puțin 160 de grade F (70 de grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
6
Așezați jumătate de salată pe jumătatea inferioară a fiecărui coc; deasupra cu un burger și o felie de ananas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(amestec Cubanez De Condimente)(amestec Cubanez De Condimente)
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
7
Așezați blaturi de chifle pe sandvișuri și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asia funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Rezervația de Morgenzon Chenin Blanc cu un rating de 4,2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
Rezervația De Morgenzon Chenin Blanc
Rezervația De Morgenzon Chenin Blanc
Decadent auriu cu nuanțe verzi, acest Chardonnay prezintă arome de brioșă prăjită cu marmeladă zesty. O coloană vertebrală de tei și lemongrass cu note florale de caprifoi și frangipani apar pe palat. Vanilie caldă, bogată și o nuanță cremoasă de migdale rămân la final.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate25
Bucătăriiasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista