Ananas Morcov Pâine Rapidă

Ananas Morcov Pâine Rapidă
Ananas Morcov pâine rapidă ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 648 calorii, 15g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 17 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Un amestec de ovăz laminat, morcovi, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuite și vegetariene dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 74%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Pâine De Ananas Cu Morcovi, Pâine De Morcovi De Ananas, și Pâine De Morcovi De Ananas.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți fundul doar al unei tigaie de pâine de 9x5 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
CuptorCuptor
2
Într-un castron mediu, amestecați împreună făina, ovăzul rulat, nucile, praful de copt și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Ovăz LaminatOvăz Laminat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
NuciNuci
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Combinați ananasul, morcovii, zahărul brun, ouăle, sucul de portocale și uleiul în blender. Amestecați la viteză medie timp de aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De PortocaleSuc De Portocale
Zahăr BrunZahăr Brun
AnanasAnanas
MorcovMorcov
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Se toarnă ingredientele amestecate în castron cu ingredientele uscate și se amestecă până când toate ingredientele uscate sunt absorbite.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Se toarnă amestecul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Coaceți timp de 75 până la 80 de minute în cuptorul preîncălzit. Se răcește timp de 10 minute înainte de a scoate din tigaie pentru a se răci complet pe un suport de sârmă. Se răcește complet înainte de feliere și servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
TigaieTigaie
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții6
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista