Ananas Festiv La Grătar
Ananasul festiv la grătar este un fără gluten și prietenos cu FODMAP garnitură. Această rețetă servește 4 și costă 1,81 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 35g de grăsime, și un total de 571 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți zahăr brun ferm, unt, nuci de macadamia și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Barcă Festivă Cu Ananas, Formă Festivă De Ananas-Var, și Salată festivă de jeleu de afine-ananas.
Instrucțiuni
Coaja și miezul ananasului.
Tăiați transversal în felii de 1/2 inch.
Pulverizați grătarul de gătit la rece cu spray de gătit și puneți-l pe grătar, la foc mediu-mare (350 până la 400).
Așezați felii de ananas pe grătarul de gătit și grătiți 2 până la 3 minute pe fiecare parte sau până când apar semne de grătar.
Topiți 4 Linguri. unt într-o tigaie mare la foc mediu. Se amestecă zahărul brun și se gătește până se dizolvă zahărul.
Adăugați ananas la grătar, amestec de zahăr lingură peste ananas și gătiți 3 minute sau până când amestecul este îngroșat și ananasul este glazurat. Top ananas cu înghețată; presărați uniform cu nuci de cocos și macadamia.