Amestec De Mazăre De Sparanghel

Amestec De Mazăre De Sparanghel
Asparagus Pea Medley ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 10 porții cu 177 calorii, 7g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Un amestec de brânză americană ascuțită, pesmet, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Amestec De Sparanghel La Grătar, Amestec De Sparanghel Crocant, și Amestec de porumb și sparanghel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti sparanghelul conform instructiunilor pachetului, omitand sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Scurgeți, rezervând 3/4 cană lichid de gătit.
3
Așezați sparanghelul într-un 11-in uns. x 7-în. vas de copt. Se acoperă cu mazăre, ciuperci și pimientos; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
Pimiento Felii Subțiri Sau Ardei Roșu PrăjitPimiento Felii Subțiri Sau Ardei Roșu Prăjit
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
4
Într-o cratiță mică, topiți 3 linguri de unt. Se amestecă făina până se omogenizează; adăugați treptat lapte și lichid de gătit rezervat. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa. Reduceți căldura; adăugați răspândirea brânzei, sare și piper; se amestecă până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
11 Până La 12 Ardei Banana Dulci11 Până La 12 Ardei Banana Dulci
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
5
Se toarnă peste legume. Topiți untul rămas; aruncați cu pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
6
Se presară peste sosul de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De BrânzăSos De Brânză
7
Acoperiți și dați la frigider timp de 8 ore sau peste noapte. Sau coaceți, neacoperit, la 350 de minute, timp de 35-40 de minute sau până la bule. Dacă este refrigerat înainte de coacere, scoateți din frigider cu 30 de minute înainte.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții10
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista