Amestec De Legume Elvețiene
Amestecul de legume elvețian ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. O porție conține 399 calorii, 11g de proteine, și 28G de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.66 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână smântână, brânză elvețiană, legume și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 43%, care este solid. Încercați Amestec De Legume Elvețiene, Amestec De Legume Elvețiene, și Cremă Elvețiană cremoasă și amestec de ardei gras pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Puneți deoparte 1/4 cană de brânză și 1/4 cană de ceapă.
Într-un bol de amestecare de dimensiuni medii, combinați legumele dezghețate, supa de ciuperci, 3/4 cană de brânză elvețiană, smântână, ceapa prăjită rămasă și piper.
Se toarnă ingredientele într-o caserolă de 2 litri.
Coaceți timp de 30 de minute.
Presărați brânză și ceapă rezervate deasupra caserolei și coaceți încă 5 minute sau până când brânza s-a topit.