Amestec De Legume Elvețiene
Amestecul de legume elvețian este un fără gluten farfurie. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 399 calorii. Pentru $1.66 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 61 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână legume, ceapă prăjită franceză, piper măcinat și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 59%. Rețete similare includ Amestec De Legume Elvețiene, Amestec De Legume Elvețiene, și Cremă Elvețiană cremă și ardei gras.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Puneți deoparte 1/4 cană de brânză și 1/4 cană de ceapă.
Într-un bol de amestecare de dimensiuni medii, combinați legumele dezghețate, supa de ciuperci, 3/4 cană brânză elvețiană, smântână, ceapă prăjită rămasă și piper.
Se toarnă ingredientele într-un vas de caserolă de 2 litri.
Coaceți timp de 30 de minute.
Presărați brânză rezervată și ceapă deasupra caserolei și coaceți încă 5 minute sau până când brânza s-a topit.