Amatriciana

Amatriciana
Amatriciana ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 390 calorii. Dacă aveți fulgi de piper, parmezan, paste linguine și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 47%. Încercați Amatriciana, Bucatini all ' Amatriciana, și Pastan All ' Amatriciana pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti slanina taiata cubulete intr-o cratita mare la foc mediu pana cand este crocanta, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Scurgeți toate, cu excepția a 2 linguri de picături din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați ceapa și gătiți la foc mediu aproximativ 3 minute. Se amestecă usturoiul și fulgii de ardei roșu; gatiti 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
4
Adăugați roșii conservate, nedesenate; se fierbe 10 minute, rupând roșiile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
14 Cani De Branza Romano Rasa14 Cani De Branza Romano Rasa
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
5
Între timp, gătiți pastele într-o oală mare de 4 litri care fierbe apă sărată până la al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Scurgere.
7
Se amestecă busuiocul în sos, apoi se aruncă cu paste fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste FiertePaste Fierte
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
8
Se servește cu parmezan ras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan RasParmezan Ras
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista