Amaretto Crema Tort Aluat

Amaretto Crema Tort Aluat
Amaretto crema tort aluat este un vegetarian rețetă cu 15 porții. Acest desert are 312 calorii, 4G de proteine, și 15g de grăsime per portie. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați făină, bicarbonat de sodiu, ouă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 17%, ceea ce nu este atât de grozav. Încercați Tort De Înghețată Amaretto Cu Ciocolată, No-Ice-Cream-Maker Funfetti Tort Aluat De Aur Oreo Inghetata, și Cupcakes cu migdale Amaretto cu frișcă Amaretto pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți untul și scurtați la viteză medie cu un mixer electric până când este pufos; adăugați treptat zahăr, bătând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScurtareaScurtarea
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
2
Adăugați gălbenușurile de ou, câte 1 pe rând, bătând până se amestecă după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
3
Adăugați extracte de vanilie și migdale; bateți până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
MigdaleMigdale
4
Combinați făina și bicarbonatul de sodiu; adăugați la amestecul de unt alternativ cu zară, începând și terminând cu amestecul de făină. Bateți la viteză mică până se amestecă după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Lapte BătutLapte Bătut
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
5
Bateți albușurile de ou până se formează vârfuri rigide; pliați în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou

Echipamente

DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții15
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAluat
Revista