Amaretti-smochine umplute cu sos de zmeură

Amaretti-smochine umplute cu sos de zmeură
Amaretti-smochinele umplute cu sos de zmeură ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 144 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați smochine, prăjituri amaretti, mascarpone și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 11%, ceea ce nu este atât de grozav. Încercați Semifreddo de lămâie și Amaretti cu sos de zmeură, Tort de zmeură și amaretti crunch, și Amaretti Piersici Umplute pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un robot de bucătărie, curățați zmeura cu 2 linguri de zahăr. Se strecoară sosul de zmeură printr-o sită fină. Într-un castron mic, amestecați mascarpone cu restul de 1 1/2 lingurițe de zahăr și vanilie. Într-un alt castron mic, combinați prăjiturile amaretti cu untul și 1 1/2 lingurițe de oțet balsamic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri AmarettiCookie-uri Amaretti
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Sos De ZmeurăSos De Zmeură
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
MascarponeMascarpone
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Așezați smochinele pe o suprafață de lucru, cu partea în sus. Folosind un cuțit de decojit, împărțiți-le vertical, păstrând intact 1 inch din fund. Deschideți ușor smochinele și presărați-le ușor cu zahăr. Puneți firimiturile de prăjituri amaretti în smochine și apăsați-le ușor pentru a le închide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amaretti Cookie CrumbsAmaretti Cookie Crumbs
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
3
Întindeți 6 coji de porumb pe o suprafață de lucru și așezați o smochină, cu partea în sus, la 2 inci de la baza fiecărei coji. Topiți fiecare smochin cu o a doua coajă pentru a-l închide complet. Legați cojile de porumb strâns la fiecare capăt cu șnur de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De PorumbCoji De Porumb
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
4
Aprindeți un grătar sau preîncălziți o tigaie pentru grătar. Grătați smochinele la foc mic, întorcându-le la fiecare 2 minute, până când sunt fragede și umplutura clocotește, aproximativ 8 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Transferați cojile de porumb pe farfurii și dezlegați pachetele. Aruncați cojile. Deschideți ușor smochinele și acoperiți fiecare cu o linguriță rotunjită de mascarpone îndulcită. Stropiți ușor smochinele cu sosul de zmeură și oțetul balsamic și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Sos De ZmeurăSos De Zmeură
Coji De PorumbCoji De Porumb
MascarponeMascarpone
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
6
Faceți înainte: sosul de zmeură, mascarpona îndulcită și smochinele umplute pot fi refrigerate peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ZmeurăSos De Zmeură
MascarponeMascarpone
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere

Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco

Cookie-urile funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Madeira și Prosecco. Prosecco cu bule dulci nu copleșește cookie-urile simple de zahăr sau de pâine scurtă, un sherry cu cremă dulce completează cookie-urile condimentate, iar notele de nuci ale madeira se potrivesc perfect cu cookie-urile cu nuci. Un vin pe care l-ai putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista