Amaretti Cheesecake

Amaretti Cheesecake
Această rețetă face 10 porții cu 306 calorii, 8g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru 100 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână extract de migdale, firimituri de biscuiți amaretti, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Cheesecake mascarpone cu afine cu crustă Amaretti, Amaretti Morbidi (Cookie-Uri Moi Amaretti), și Biscuiți Amaretti (amaretti Fritti).

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti crusta, combinați primele 3 ingrediente, aruncând cu o furculiță până când sunt umede și sfărâmicioase. Apăsați ușor amestecul în partea inferioară a unei tigaie cu arc de 7 inci acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
2
Pentru a pregăti umplutura, bateți 1 bloc de brânză cremă fără grăsimi și 1/3 brânză cremă mai puțin grasă cu un mixer la viteză medie până la omogenizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Adăugați restul de 1 bloc de cremă de brânză fără grăsimi; bate până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cremă Fără GrăsimiBrânză Cremă Fără Grăsimi
4
Adăugați 2/3 cană zahăr și făină; bate bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
5
Adăugați ouă, câte 1, bătând bine după fiecare adăugare. Se amestecă extractul de migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De MigdaleExtract De Migdale
OuăOuă
6
Se toarnă aluatul peste crustă în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Se toarnă 1 cană de apă fierbinte în fundul unui aragaz electric lent de 5 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
8
Așezați un raft în aragaz lent (raftul trebuie să fie mai înalt decât nivelul apei).
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
9
Așezați tigaia pe raft.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Așezați mai multe straturi de prosoape de hârtie peste inserția lentă a aragazului. Acoperiți și gătiți la înălțime timp de 2 ore sau până când centrul cheesecake-ului abia se mișcă atunci când tigaia este atinsă.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
Aragaz LentAragaz Lent
TigaieTigaie
11
Scoateți capacul din aragazul lent; opriți căldura și rulați un cuțit în jurul marginii exterioare.
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
CuțitCuțit
12
Lăsați cheesecake să stea în aragaz lent 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
13
Scoateți cheesecake-ul din aragazul lent. Se răcește la temperatura camerei în tigaie pe un suport de sârmă. Acoperiți și răciți cel puțin 6 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
Suport De SârmăSuport De Sârmă
TigaieTigaie
14
Tăiați în pene.
15
Garnisiți cu zmeură, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZmeurăZmeură
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista