Alun Dukka
Alunele Dukkan este un fără gluten, primar și întreg 30 hor d ' oeuvre. Această rețetă face 30 de porții cu 37 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați alune, semințe de coriandru, fistic prăjit și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este bun. Încercați Dukka, Bezea de alune cu praline de alune și sos de ciocolată, și Prajiturele cu alune Brownie cu unt de alune pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Întindeți alunele într-o farfurie și prăjiți timp de 12 minute, până când sunt parfumate și blisterul de piele.
Transferați alunele pe un prosop de bucătărie și lăsați să se răcească. Frecați nucile împreună pentru a îndepărta pielea și a le transfera într-un robot de bucătărie.
Într-o tigaie medie, prăjiți semințele de coriandru și chimen la foc moderat, agitând tigaia, până devin aurii și parfumate, aproximativ 3 minute.
Întindeți condimentele pe o farfurie și lăsați să se răcească complet, apoi macinați fin într-o mașină de tocat condimente. În aceeași tigaie, prăjiți semințele de susan la foc moderat până devin aurii, 2 până la 3 minute.
Transferați semințele de susan pe farfurie pentru a se răci.
Adăugați coriandrul, chimenul, semințele de susan și cimbru în robotul de bucătărie împreună cu fisticul, cayenne și 1 linguriță de sare și piper și pulsați până la măcinarea fină.
Transferați dukka într-un castron.