Aluat prăjit cu cremă Boston
Nu poți avea niciodată prea multe rețete pentru micul dejun, așa că încearcă Boston Cream Fried Dough. Această rețetă este suficientă pentru 80 de porții, cu 617 calorii , 11 g de proteine și 12 g de grăsimi fiecare. Pentru 87 de cenți per porție , această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork necesită cremă bavareză, sirop de ciocolată, făină și zahăr pudră. 22 de persoane au considerat această rețetă delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare până la servire, durează aproximativ 2 ore și 45 de minute . Cu un scor de 0% , acest fel de mâncare este foarte prost (dar totuși poate fi reparat). Dacă îți place această rețetă, s-ar putea să-ți placă și rețete precum Boston „Black Forest” Cream Pie , Pastry Dough și Phyllo Dough Baked Spring Rolls .
Instrucțiuni
Urmărește cum se prepară această rețetă.
Amestecați 4 litri de apă, uleiul, zahărul, drojdia, sarea și extractul de vanilie într-un mixer mare de 20 de litri. Apoi adăugați făina. Continuați să amestecați și lăsați să se formeze o bilă de aluat. Aruncați aluatul într-o găleată de dospit și lăsați-l să crească timp de 1 oră. După ce a crescut, aluatul este gata de utilizare.
Tăiați bucăți de mărimea pumnului din lot și întindeți-le și formați un cerc pentru a se potrivi pe o farfurie de 23 cm.
Prăjiți aluatul în tranșe într-o friteuză încălzită la 400 de grade, câte 30 de secunde pe fiecare parte, până se rumenește. Adăugați toppingurile dorite deasupra.