Nevoie de un fără gluten, fără lactate și Primal Hor d ' oeuvre? Calamari cu ardei iute și mentă ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 237 calorii, 24g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $ 3.06 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Un amestec de ceapă, ardei chile, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Încercați Spaghete cu homar, ardei iute și mentă, Vinete prăjite cu ardei iute, arahide și mentă, și Vinete Prăjite Cu Ardei Iute , Arahide Și Mentă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie de 12 până la 14 inci, încălziți uleiul la foc mediu până la fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Adăugați ceapa, usturoiul, ardeii chile și ardeiul galben și gătiți până la moale, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
Ardei Galben
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
3
Adăugați Calamarul și continuați să gătiți până când Calamarul este doar fraged și gătit, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Calmar
4
Se adaugă menta și se condimentează cu sare și piper.