Reteta Alabama Tras de porc poate fi făcută în aproximativ 12 ore. O porție conține 266 calorii, 27G de proteine, și 14g de grăsime. Pentru $1.14 pe portie, primești un hor d ' oeuvre care servește 16. 44 de persoane au găsit această rețetă delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten dieta. Este un buget prietenos rețetă pentru fanii mâncării din sud. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Mergeți la magazin și ridicați unt, sare, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Burgerul de porc Alabama Smokehouse cu sos alb de grătar, Sandwich de pui tras cu sos Alabama BBQ, și Sandwich de pui tras cu sos Alabama BBQ.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță nereactivă, combinați oțetul de cidru, sarea, zahărul brun, piperul negru, ardeiul cayenne și untul. Aduceți la fierbere la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Jalapeno Proaspăt întreg
2 Lingurițe De Sare Fierbinte
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Se amestecă în apă și se întoarce la fierbere. Sosați carnea de porc înainte de a fuma și apoi la fiecare oră sau cam așa ceva în timp ce gătește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Căni De Vin Alb Sau Supă De Pui
Prosciutto Di Parma Sau Pancetta Feliate Subțiri (dar Nu Rasă)
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
3
Începeți fundul de porc pe un fumător lent folosind cărbuni din lemn de esență tare sau brichete de cărbune și așchii de lemn de mesquite sau mere. Fumați carnea de porc timp de cel puțin 6 ore și până la 1
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boston Fundul
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Sos De Curcan, încălzit
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
4
Cu cât timpul de fum este mai lung, cu atât mai adânc va pătrunde inelul de fum, un inel roșu de aromă.
5
După ce carnea a fumat timp de 6 până la 10 ore, folosiți folie de aluminiu pentru a înfășura carnea. Îndoiți marginile a două foi împreună pentru a forma o etanșare etanșă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
6
Așezați carnea în centru și aduceți marginile în sus, cuprinzând carnea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
7
Se toarnă 1 cană de sos peste carne și apoi se sigilează bine folia în jurul fripturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Căni De Vin Alb Sau Supă De Pui
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
8
Așezați pachetul de carne înapoi pe fumător sau într-un cuptor de 350 de grade (175 de grade C). Dacă este pe fumător, creșteți căldura. Gatiti pachetul pana cand carnea trage usor din os. Acest lucru poate fi verificat cu ușurință prin împingerea pe partea de sus a ambalajului folie cu o mână cuptor-mitted pentru a testa pentru moliciune. Va dura până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Plus Mai Mult Pentru Garnitură (1 Cană De Caramel, Plus 1 Linguriță De Floare De Sal)
9
Odată ce carnea este gata, scoateți-o din fumător sau cuptor și lăsați-o să se răcească. Trageți carnea de porc din os și aruncați grăsimea și gristle. Trageți carnea în bucăți mari de aproximativ 1 inch lățime pe 4 inci lungime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Plus Mai Mult Pentru Garnitură (1 Cană De Caramel, Plus 1 Linguriță De Floare De Sal)
10
Așezați bucățile de carne într-o tigaie și turnați aproximativ o cană de sos pentru fiecare 4 kilograme de carne sau după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Căni De Vin Alb Sau Supă De Pui
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Salam Tare, Tăiat Julienne
11
Se încălzește până se fierbe.
12
Se servește imediat sau se lasă la marinat câteva zile. Carnea poate fi, de asemenea, trasă în bucăți mai mici folosind 2 furculițe, acest lucru este cunoscut local ca 'carne de porc mărunțită'.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc Trasă
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Sparkling Wine și Sparkling ros euro sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Larmandier-Bernier Latitude Extra Brut cu un rating de 4.8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 55 de dolari pe sticlă.
Larmandier-Bernier Latitude Extra Brut
Podgoriile sunt situate în Vertus, Oger, Avize, Cramant, care formează o linie apropiată de meridianul 4. Longitude este un vin de bază de 60% din recolta din 2009 fermentat în oțel inoxidabil și 40% vin de rezervă de la foudre & neutral oak. 100% Chardonnay îmbătrânit pe drojdie de peste doi ani și o doză de 4gr/l.