Afine BBQ tras carne de porc

Afine BBQ tras carne de porc
Afine BBQ Tras de carne de porc ar putea fi doar American rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 14 și costă 1,19 USD pe porție. Acest curs principal are 315 calorii, 20g de proteine, și 7g de grăsime per portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de ketchup, sos de afine cu fructe întregi, pudră de ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Aragaz lent BBQ tras carne de porc, Aragaz lent afine tras carne de porc în dovleci de zahăr, și Easy Pulled Porc Muschiulet-Chili Dulce Tras De Carne De Porc.

Instrucțiuni

1
Tăiați friptura în jumătate.
2
Se pune într-un 4-qt. aragaz lent.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte
3
Adăugați suc de afine și sare. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 8-10 ore sau până când carnea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De AfineSuc De Afine
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
(tub Mare)(tub Mare)
4
Scoateți friptura și puneți-o deoparte. Într-o cratiță mică, combinați sosul de afine, ketchup, suc de afine, zahăr brun, condimente și fum lichid, dacă doriți. Gatiti si amestecati la foc mediu timp de 5 minute sau pana se ingroasa usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De AfineSuc De Afine
Sos De AfineSos De Afine
Fum LichidFum Lichid
Sifon Crema DieteticaSifon Crema Dietetica
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
Cereale Crispix, ZdrobiteCereale Crispix, Zdrobite
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
5
Grăsime degresată din sucurile de gătit; puneți deoparte 1/2 cană de sucuri. Aruncați sucurile rămase. Când este suficient de rece pentru a manipula, rupeți carnea de porc cu două furculițe și reveniți la aragazul lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte
6
Se amestecă amestecul de sos și sucurile de gătit rezervate. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 1 oră sau până când este încălzit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
7
Serviți pe chifle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
DificultateExpert
Gata În9 hrs, 20 m.
Porții14
Scor De Sănătate21
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista