Afine BBQ tras carne de porc
Afine BBQ Tras de carne de porc ar putea fi doar American rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 14 și costă 1,19 USD pe porție. Acest curs principal are 315 calorii, 20g de proteine, și 7g de grăsime per portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de ketchup, sos de afine cu fructe întregi, pudră de ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Aragaz lent BBQ tras carne de porc, Aragaz lent afine tras carne de porc în dovleci de zahăr, și Easy Pulled Porc Muschiulet-Chili Dulce Tras De Carne De Porc.
Instrucțiuni
Tăiați friptura în jumătate.
Se pune într-un 4-qt. aragaz lent.
Adăugați suc de afine și sare. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 8-10 ore sau până când carnea este fragedă.
Scoateți friptura și puneți-o deoparte. Într-o cratiță mică, combinați sosul de afine, ketchup, suc de afine, zahăr brun, condimente și fum lichid, dacă doriți. Gatiti si amestecati la foc mediu timp de 5 minute sau pana se ingroasa usor.
Grăsime degresată din sucurile de gătit; puneți deoparte 1/2 cană de sucuri. Aruncați sucurile rămase. Când este suficient de rece pentru a manipula, rupeți carnea de porc cu două furculițe și reveniți la aragazul lent.
Se amestecă amestecul de sos și sucurile de gătit rezervate. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 1 oră sau până când este încălzit.