Afine-Ananas Gelatină Mucegai
Cranberry-ananas gelatina mucegai este un fără gluten farfurie. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 136 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de frișcă, gelatină, ananas și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este bun. Încercați Mucegai De Gelatină De Afine, Merișor - Portocaliu Gelatină Mucegai, și Mucegai Aromat De Gelatină De Afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scurgeți ananasul, rezervând sucul; puneți ananasul deoparte.
Puneți sucul rezervat într-o cratiță mică.
Se presară cu gelatină; se lasă să stea 1 minut sau până se înmoaie.
Se încălzește la foc mic, amestecând până când gelatina se dizolvă complet.
Într-un robot de bucătărie, combinați merișoarele și portocalele; acoperiți și pulsați până se îngroașă.
Adăugați miere și ananas; acoperiți și pulsați doar până la amestec. Se amestecă amestecul de suc.
Transferați într-o matriță cu 6 căni acoperită cu spray de gătit. La frigider până se întărește.
Desfaceți pe un platou de servire.
Serviți cu frișcă, dacă doriți.