Ackee și cod Stewart Loaf (Ackee-Saltfish-codfish-Bacalao Loaf)
Ackee și cod Stewart Loaf (Ackee-Saltfish-codfish-Bacalao Loaf) este un fără lactate și pescatarian rețetă cu 9 porții. O porție conține 134 calorii, 7g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 57 cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 9 persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 14 ore și 50 de minute. Un amestec de ackees, cimbru, scallion și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 53%. Încercați Ackee și cod Stewart Loaf (Ackee-Saltfish-codfish-Bacalao Loaf), Saltfish și Ackee, și Saltfish și Ackee pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înmuiați codul în apă cu o seară înainte în frigider. În ziua în care intenționați să pregătiți vasul, schimbați apa și înmuiați din nou timp de aproximativ 2 ore.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Pulverizați 9 mini tigăi cu spray cu ulei de măsline.
Umpleți o cratiță medie cu apă și aduceți la fierbere.
Adăugați peștele și fierbeți timp de 20 de minute pentru a îndepărta oasele. Se lasă să se răcească.
Într-un castron separat, amestecați peștele, ackees, maioneza și scallions. Folosind diferitele condimente, încorporează în amestec după gustul tău.
Adăugați pesmetul puțin câte puțin, gustând în timp ce faceți acest lucru pentru a vă asigura că nu pierdeți aroma peștelui sau a ackeilor.
Odată ce obțineți aroma care vi se potrivește, adăugați sosul fierbinte. Încă o dată, aveți grijă când adăugați sos fierbinte, astfel încât să nu faceți peștele prea picant.
Împărțiți uniform și apăsați amestecul de pește în fiecare tigaie și coaceți la cuptor timp de 20 de minute sau până se rumenesc.
Scoateți pâinile din cuptor. Puneți o tăietură deasupra fiecărei tigaie și răsturnați. Repetați cu tigăile de pâine rămase.