Acasa

Acasa
Acasă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $ 4.25 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 5 porții cu 818 calorii, 13g de proteine, și 46G de grăsime fiecare. Această rețetă de la Norecipes are 11 fani. Dacă aveți la îndemână genoise, fasole de vanilie, apă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este bun. Rețete similare includ "Casa Dulce Casa" Turtă Dulce Cottage, Acasă Smooth Acasă, și Cartofi prăjiți acasă.

Instrucțiuni

1
dovleac kabocha fiert
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Fructe KabochaSuc De Fructe Kabocha
Colorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se DoreșteColorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se Dorește
2
Folosiți un cuțit ascuțit și greu pentru a tăia kabocha în jumătate de sus de sus. Răzuiți toate semințele și miezul din centru folosind o lingură, apoi folosiți un cojitor de legume ascuțit pentru a îndepărta pielea verde împreună cu orice carne verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Suc De Fructe KabochaSuc De Fructe Kabocha
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
3
Tăiați kabocha în pene, apoi în bucăți de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Fructe KabochaSuc De Fructe Kabocha
4
Puneți-le într-o tigaie cu sos împreună cu apa, zahărul, fasolea de vanilie și bățul de scorțișoară. Acoperiți cu un capac și fierbeți la foc mic până când o furculiță trece ușor prin kabocha (aproximativ 20-30 de minute). Nu lăsați-l să fiarbă, deoarece se va sfărâma și va absorbi prea multă umiditate. Se răcește și se transferă kabocha și lichidul de braconaj într-un recipient sigilat și se dă la frigider peste noapte sau până la o săptămână.Genoise (de la Tartelette)configurați un cazan dublu cu o oală suficient de mare pentru a ține vasul de amestecare, apoi aduceți apa la foc mic. Mutați raftul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți la 400 de grade F. Pregătiți o tigaie cu role de jeleu de 18 x 13 pulverizând ulei pe ea și căptușind-o cu hârtie pergament (uleiul ajută hârtia să se lipească de tigaie). Apoi ungeți ușor partea superioară a hârtiei pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Suc De Fructe KabochaSuc De Fructe Kabocha
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M'sBomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Puneți ouăle, gălbenușurile, zahărul și sarea într-un bol metalic și bateți pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M'sBomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
6
Puneți vasul în cazanul dublu și bateți, încălzind până când amestecul ajunge la 100 de grade F (luke warm). Montați vasul pe un mixer și bateți la înălțime cu accesoriul pentru tel timp de 5 minute. Volumul se va tripla și panglicile galbene palide de ou vor curge de pe tel când sunt gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Combinați făina și amidonul de porumb. Când amestecul de ouă este gata, cernem 1/3 din amestecul de făină în ouă și folosim o mișcare de pliere cu o spatulă pentru a combina ușor făina cu ouăle. Repetați încă de două ori, împăturindu-vă între fiecare adăugare până când nu mai vedeți aglomerări de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
8
Se toarnă în foaia de copt pregătită și se netezește partea superioară (o riglă de plastic curată funcționează excelent pentru aceasta).
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
9
Coaceți timp de 7-8 minute sau până când un cuțit iese curat.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
10
Lăsați genoise să se răcească pe un raft.Piure De Kabocha
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Fructe KabochaSuc De Fructe Kabocha
11
Folosind fie un ricer, fie o moară de alimente, Faceți 1 cană ambalată de piure de kabocha (acest pas este important, deoarece îndepărtează orice bucăți fibroase din kabocha).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Fructe KabochaSuc De Fructe Kabocha
Echipamente pe care le vei folosi
2/3 Cană Zahăr (4 1/4 Uncii)2/3 Cană Zahăr (4 1/4 Uncii)
12
Adăugați acest lucru într-un robot de bucătărie împreună cu zahărul și procesați până când este neted și cremos.Cremă Kabocha
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Fructe KabochaSuc De Fructe Kabocha
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
13
Bateți smântâna până când ține vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
14
Puneți apa într-un castron mic pentru microunde și presărați gelatina deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
15
Lăsați-l să" înflorească " câteva minute sau până când nu mai vedeți gelatină pudră deasupra. Cuptorul cu microunde timp de 20-30 de secunde până când începe să fiarbă (aveți grijă, se va revărsa rapid).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
16
Se amestecă piureul kabocha și gelatina topită împreună cu o spatulă. Aruncați acest lucru în cremă și continuați să bateți până când piureul kabocha este amestecat și crema deține vârfuri rigide. Aveți grijă să nu răsturnați crema.Asamblați Tortul Cu Cremă Kabocha
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
Suc De Fructe KabochaSuc De Fructe Kabocha
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
17
Scoateți genoise din tigaie împreună cu hârtia pergament și așezați-o pe o suprafață plană.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
18
Tăiați două pătrate de 8" x 8 " din Centrul genoise. Îndepărtați resturile și rezervați-le pentru o altă utilizare (sunt minunate pentru a face Trifle sau tiramisu).
19
Periați vârfurile ambelor pătrate genoise cu 1/4 C din lichidul de braconaj. Curățați hârtia pergament departe de un pătrat și așezați-o cu capul în jos pe o bucată de hârtie pergament curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
20
Periați partea superioară a acestei bucăți de genoise cu jumătate din lichidul de braconaj rămas.
21
Întindeți suficientă cremă kabocha deasupra pentru a face un strat uniform de 3/8" de cremă (o riglă curată din plastic funcționează excelent pentru asta). Îndepărtați al doilea pătrat de genoise de pe hârtia pergament și răsturnați cu susul în jos pe primul strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Fructe KabochaSuc De Fructe Kabocha
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
22
Periați lichidul de braconaj rămas deasupra și adăugați încă un strat gros de 3/8 " de cream.To faceți toppingul pentru tort, folosiți prosoape de hârtie pentru a usca orice exces de lichid din kabocha braconată rămasă și adăugați-le într-un ricer de cartofi. Orez kabocha direct deasupra tortului pentru a face un strat uniform de "orez"portocaliu. Curățați marginile cu un cuțit de patiserie și păstrați tortul la frigider până când este gata serve.To serviți, folosiți un cuțit ascuțit pentru a tăia tortul în bucăți de dimensiuni de servire, apoi acoperiți fiecare bucată cu o stropire ușoară de fleur de sel și o fâșie de yuzu confiat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fleur De SelFleur De Sel
Suc De Fructe KabochaSuc De Fructe Kabocha
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
YuzuYuzu
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
2/3 Cană Zahăr (4 1/4 Uncii)2/3 Cană Zahăr (4 1/4 Uncii)
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții5
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista