Acasa
Acasă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $ 4.25 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 5 porții cu 818 calorii, 13g de proteine, și 46G de grăsime fiecare. Această rețetă de la Norecipes are 11 fani. Dacă aveți la îndemână genoise, fasole de vanilie, apă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este bun. Rețete similare includ "Casa Dulce Casa" Turtă Dulce Cottage, Acasă Smooth Acasă, și Cartofi prăjiți acasă.
Instrucțiuni
Folosiți un cuțit ascuțit și greu pentru a tăia kabocha în jumătate de sus de sus. Răzuiți toate semințele și miezul din centru folosind o lingură, apoi folosiți un cojitor de legume ascuțit pentru a îndepărta pielea verde împreună cu orice carne verde.
Tăiați kabocha în pene, apoi în bucăți de 1 inch.
Puneți-le într-o tigaie cu sos împreună cu apa, zahărul, fasolea de vanilie și bățul de scorțișoară. Acoperiți cu un capac și fierbeți la foc mic până când o furculiță trece ușor prin kabocha (aproximativ 20-30 de minute). Nu lăsați-l să fiarbă, deoarece se va sfărâma și va absorbi prea multă umiditate. Se răcește și se transferă kabocha și lichidul de braconaj într-un recipient sigilat și se dă la frigider peste noapte sau până la o săptămână.Genoise (de la Tartelette)configurați un cazan dublu cu o oală suficient de mare pentru a ține vasul de amestecare, apoi aduceți apa la foc mic. Mutați raftul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți la 400 de grade F. Pregătiți o tigaie cu role de jeleu de 18 x 13 pulverizând ulei pe ea și căptușind-o cu hârtie pergament (uleiul ajută hârtia să se lipească de tigaie). Apoi ungeți ușor partea superioară a hârtiei pergament.
Puneți ouăle, gălbenușurile, zahărul și sarea într-un bol metalic și bateți pentru a combina.
Puneți vasul în cazanul dublu și bateți, încălzind până când amestecul ajunge la 100 de grade F (luke warm). Montați vasul pe un mixer și bateți la înălțime cu accesoriul pentru tel timp de 5 minute. Volumul se va tripla și panglicile galbene palide de ou vor curge de pe tel când sunt gata.
Combinați făina și amidonul de porumb. Când amestecul de ouă este gata, cernem 1/3 din amestecul de făină în ouă și folosim o mișcare de pliere cu o spatulă pentru a combina ușor făina cu ouăle. Repetați încă de două ori, împăturindu-vă între fiecare adăugare până când nu mai vedeți aglomerări de făină.
Se toarnă în foaia de copt pregătită și se netezește partea superioară (o riglă de plastic curată funcționează excelent pentru aceasta).
Coaceți timp de 7-8 minute sau până când un cuțit iese curat.
Lăsați genoise să se răcească pe un raft.Piure De Kabocha
Folosind fie un ricer, fie o moară de alimente, Faceți 1 cană ambalată de piure de kabocha (acest pas este important, deoarece îndepărtează orice bucăți fibroase din kabocha).
Adăugați acest lucru într-un robot de bucătărie împreună cu zahărul și procesați până când este neted și cremos.Cremă Kabocha
Bateți smântâna până când ține vârfuri moi.
Puneți apa într-un castron mic pentru microunde și presărați gelatina deasupra.
Lăsați-l să" înflorească " câteva minute sau până când nu mai vedeți gelatină pudră deasupra. Cuptorul cu microunde timp de 20-30 de secunde până când începe să fiarbă (aveți grijă, se va revărsa rapid).
Se amestecă piureul kabocha și gelatina topită împreună cu o spatulă. Aruncați acest lucru în cremă și continuați să bateți până când piureul kabocha este amestecat și crema deține vârfuri rigide. Aveți grijă să nu răsturnați crema.Asamblați Tortul Cu Cremă Kabocha
Scoateți genoise din tigaie împreună cu hârtia pergament și așezați-o pe o suprafață plană.
Tăiați două pătrate de 8" x 8 " din Centrul genoise. Îndepărtați resturile și rezervați-le pentru o altă utilizare (sunt minunate pentru a face Trifle sau tiramisu).
Periați vârfurile ambelor pătrate genoise cu 1/4 C din lichidul de braconaj. Curățați hârtia pergament departe de un pătrat și așezați-o cu capul în jos pe o bucată de hârtie pergament curată.
Periați partea superioară a acestei bucăți de genoise cu jumătate din lichidul de braconaj rămas.
Întindeți suficientă cremă kabocha deasupra pentru a face un strat uniform de 3/8" de cremă (o riglă curată din plastic funcționează excelent pentru asta). Îndepărtați al doilea pătrat de genoise de pe hârtia pergament și răsturnați cu susul în jos pe primul strat.
Periați lichidul de braconaj rămas deasupra și adăugați încă un strat gros de 3/8 " de cream.To faceți toppingul pentru tort, folosiți prosoape de hârtie pentru a usca orice exces de lichid din kabocha braconată rămasă și adăugați-le într-un ricer de cartofi. Orez kabocha direct deasupra tortului pentru a face un strat uniform de "orez"portocaliu. Curățați marginile cu un cuțit de patiserie și păstrați tortul la frigider până când este gata serve.To serviți, folosiți un cuțit ascuțit pentru a tăia tortul în bucăți de dimensiuni de servire, apoi acoperiți fiecare bucată cu o stropire ușoară de fleur de sel și o fâșie de yuzu confiat.