Acasa
Acasă este un fără gluten, fără lactate și întreg 30 garnitură. Această rețetă servește 3 și costă 2,82 USD pe porție. O porție conține 762 calorii, 4G de proteine, și 74G de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 9 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână ardei gras roșu, muștar de cereale, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 85%, acest fel de mâncare este uimitor. Încercați "Casa Dulce Casa" Turtă Dulce Cottage, Acasă Smooth Acasă, și Cartofi prăjiți acasă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a face pansamentul, amestecați toate ingredientele pentru pansamentul principal împreună. Alte lucruri vor fi adăugate la această bază pe măsură ce condimentăm fiecare articol.Pentru ardeii prăjiți, sfărâmați și miezuiți ardeiul, apoi puneți-l chiar sub un pui de carne cu pielea în sus, până când este complet carbonizat pe acea parte (este în regulă dacă mai apare puțin roșu).
Transferați ardeii într-o pungă de plastic și sigilați-o. Aburul ajută la slăbirea pielii și când ardeii s-au răcit, ar trebui să puteți îndepărta pielea fără dificultăți. După ce le-ați curățat, puneți-le înapoi în pungă și stropiți suficient ulei de măsline pe ele pentru a le acoperi, apoi aruncați-le cu sarea și piperul de oregano. Acest lucru se poate face în avans
Pentru cartofi, fierbeți-i în apă bine sărată până când abia puteți trece o furculiță prin ei (ar trebui să fie totuși puțin fermi).
Scoateți-le din apă și lăsați-le să se răcească suficient pentru a le manipula. Feliați-le în cuburi, apoi aruncați-le cu 3 Tbs de pansament și pătrunjel.
Se adaugă sare și piper după cum este necesar și se lasă deoparte. Acest lucru se poate face în avans
Pentru haricots vert, readuceți apa de cartofi la fierbere și adăugați mai multă sare (ar trebui să aibă gust de ocean). Pregătiți o baie de gheață umplând un castron cu apă și cuburi de gheață.
Adăugați haricots vert și fierbeți până când sunt verzi și fragede, dar au încă un pic de crocant (un minut sau două, mai mult dacă utilizați fasole mai veche).
Scurgeți-le și puneți-le în baia de gheață pentru a le "șoca", acest lucru ar trebui să le facă să capete o culoare verde foarte vibrantă. Nu doriți să le îmbrăcați prea devreme, deoarece oțetul le va face să se decoloreze. Dacă faceți acest lucru în avans, înfășurați-le și dați-le la frigider până când sunteți gata să le serviți.Pentru roșii, aruncați-le cu ceapa și caperele împreună cu puțin ulei de măsline, sare și pepper.To asamblați salata, adăugați oregano și cimbru la pansamentul principal și aruncați frunzele întregi de salată într-un pansament suficient pentru a acoperi fiecare frunză.
Așezați-le pe un platou de servire, apoi aranjați ardeii prăjiți, cartofii, haricots vert, ouă fierte, măsline Nioise, ton și hamsii în jurul farfuriei.
Serviți salata Nioise cu un vin alb crocant și uscat, precum un Sauvignon Blanc sau Pinot Gris.