a: supă miso cu scoici
A: supa miso cu scoici ar putea fi doar Japoneză rețeta pe care o căutați. O porție conține 131 calorii, 14g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $2.43 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Un amestec de wakame, scallions, pastă miso și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 189 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Supă Miso cu scoici și spanac, Supă Miso cu scoici proaspete, și Supă Miso Coreeană Cu Scoici Manilla pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți wakame-ul uscat la fiert și turnați suficientă apă rece filtrată peste alge pentru a o acoperi cu aproximativ jumătate de centimetru. Lăsați wakame să stea în apă rece timp de aproximativ zece minute.Între timp, fierbeți sau aburiți scoicile proaspete până se deschid. Pe măsură ce se deschid, scoateți-le în boluri de servire. Aruncați scoicile care nu se deschid.După ce wakame s-a înmuiat timp de zece minute, clătiți-l și scurgeți-l.
Încălziți dashi sau stocul de pește Până abia fierbe și adăugați wakame. Fierbeți încet wakame-ul în bulion timp de aproximativ două până la trei minute.
Scoateți wakame-ul și bulionul de pe foc, lăsându-l să se răcească timp de aproximativ cinci minute înainte de a bate un sfert de cană de pastă albă miso în bulion până când se dizolvă complet și complet.
Se toarnă bulionul peste scoici, garnisind cu scallions feliate felii subțiri.