A doua zi prajit umplutura musca cu sos de afine Pesto

A doua zi prajit umplutura musca cu sos de afine Pesto
A doua zi prajit umplutura mușcături cu sos de afine Pesto ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă servește 6 și costă 63 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 247 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 8 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână ulei, pesmet condimentat, umplutură și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 14 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Încercați Chiftele de curcan Pesto și afine cu sos de scufundare cu iaurt Pesto, Cotlet de porc cu sos de afine și umplutură, și Patty de umplutură de curcan cu față deschisă cu sos de sos și afine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți uleiul la 350 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
3
Tăiați umplutura rămasă în cuburi de mușcătură și puneți-o deoparte. Într-un castron mic, bateți ouăle și laptele. Înveliți fiecare mușcătură de umplutură cu această spălare de ou, apoi dragați firimiturile de pâine până când sunt complet acoperite și dați deoparte. Într-un robot de bucătărie amestecați sosul de afine, piperul și nucile și dați deoparte. Odată ce uleiul este la temperatură se prăjește fiecare bucată de umplutură până la maro auriu aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De AfineSos De Afine
PesmetPesmet
UmpluturăUmplutură
NuciNuci
PiperPiper
OuăOuă
LapteLapte
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
BatetiBateti
BolBol
4
Se scurge pe un prosop de hârtie și se servește cu pesto de afine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
DificultateNormal
Gata În14 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista