Taco Negru de Kale din Asia de Sud-Est (cu un pic de burtă de porc)
Reteta din Asia de Sud-Est Negru Kale Taco (cu un pic de burta de porc) este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un excelent fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă servește 8 și costă 1,13 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 446 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați cremă, burtă de porc, mentă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este destul de bun. Încercați Burtă de porc (sau pui) Yakitori și Slaw Asiatic, Asiatice burta de porc Supa de fasole cu Video, și Fripturi De Ochi Din Asia De Sud-Est pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se amestecă zahărul și sarea cu 4 căni de apă până se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pere Feliate, Bine Scurse (câte Conserve Fiecare)
Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Semințe De Dovleac Neprăjite
2
Puneți carnea de porc într-un vas mic de copt și acoperiți cu amestecul de saramură. Acoperiți și refrigerați cel puțin 2 ore și până peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
250 G Tăiței Groși De Orez Nefierți
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
3
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F. Aruncați saramura. Aranjați grăsimea de porc cu fața în sus în vasul de copt și adăugați bulionul de pui. Acoperiți bine cu folie și fierbeți la cuptor până când carnea de porc este foarte fragedă, aproximativ 2 1/2 ore. Ridicați temperatura cuptorului la 450 de grade F. descoperiți tigaia și continuați să gătiți până când carnea de porc se rumeneste, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
1,25 Kg Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
250 G Tăiței Groși De Orez Nefierți
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Piept De Curcan Fără Piele și Fără Os, Tăiat în Fâșii
12 Cotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
4
Transferați pe o placă de tăiere.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
5
Între timp, încălziți aproximativ 1 inch de ulei într-o cratiță medie la 375 grade F. prăjiți tăiței de ou, amestecând o dată sau de două ori, până se rumenesc și se rumenesc, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Vin Alb Sec, Globul Ocular Sau, Mai Mult Stoc
(pachete Fiecare) șuncă Feliată Subțire (24 De Felii)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
6
Se transferă pe o placă căptușită cu hârtie pentru a se scurge și se presară cu sare. Se sfărâmă în bucăți mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Dovleac Neprăjite
7
Aduceți la fiert o oală mare cu apă sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
8
Adăugați varza și gătiți până se înmoaie, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kale
9
Scurgeți și clătiți sub apă rece pentru a opri gătitul. Strângeți uscat. Amestecați împreună smântâna, sambalul, sucul de lămâie, un vârf de sare și doar 1-2 linguri de apă pentru a face un sos drizzly. La frigider până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor Piure
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Semințe De Dovleac Neprăjite
10
Când este gata de servit, încălziți 1 lingură de ulei vegetal într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Un Vârf Generos De Garam Masala
11
Adăugați usturoiul și ghimbirul și gătiți până devin aurii, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Mici Spre Medii, Albe Sau Galbene, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
12
Adăugați varza și gătiți, amestecând, până se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kale
13
Se ia de pe foc, se amestecă sosul de pește și soia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Pește
14
Feliați burta de porc împotriva bobului în felii groase de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Burtă De Porc
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
15
Încălziți tortilele direct pe flacăra blatului aragazului până se încălzesc și se rumenesc ușor în pete. Umpleți fiecare tortilla cu kale și felie mică de carne de porc. Se acoperă cu tăiței prăjiți, cilantro tocat și mentă și se strecoară cu smântâna sambal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca Beaumont Hope Marguerite Chenin Blanc. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Beaumont Hope Marguerite Chenin Blanc
Numit după bunica lor, Hope Marguerite Beaumont, acest butoi fermentat și maturizat Chenin Blanc este întotdeauna elegant și complex. Câștigător a patru rating platou de 5 stele, este văzut ca unul dintre vinurile Chenin de referință din Africa de Sud.