Grouper Yellowedge cu budincă de porumb dulce savuros, vinetă de ciuperci de stridii și verdeață minionă

Grouper Yellowedge cu budincă de porumb dulce savuros, vinetă de ciuperci de stridii și verdeață minionă
Grouper Yellowedge cu budinca de porumb dulce cimbru, stridie ciuperci Vinaigrette și verdeață Petite este un fără gluten și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 4,44 USD pe porție. O porție conține 613 calorii, 38g de proteine, și 44G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați legume amestecate și ulei de măsline, ulei de măsline de calitate, verdeață minionă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este bun. Încercați Boluri savuroase de ovăz pentru micul dejun cu verdeață de usturoi fumuriu și vinetă cu miere de Chipotle, Salată de verdeață mixtă cu vinaigret de ciuperci, și Budinca De Porumb Savuroasa pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie medie, apoi adăugați ciupercile și sotati în uleiul de măsline, stropind cu sare și piper negru, până se ofilesc, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
6 Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi6 Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
2
Adăugați cimbrul, usturoiul și șalotele și sotati încă 1 minut. Reduceți căldura și adăugați oțetul de sherry și mierea. Se amestecă pentru a combina. Gustați și adăugați mai multă sare și piper, dacă este necesar, și rezervați pentru placare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Oțet De SherryOțet De Sherry
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
2 Cepe Mici Spre Medii, Albe Sau Galbene, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată2 Cepe Mici Spre Medii, Albe Sau Galbene, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
3
Pentru budinca de porumb: curățați stocul și porumbul într-un blender de mare viteză. Se strecoară piureul de porumb printr-o strecurătoare fină, apoi se toarnă într-un cazan dublu la foc moderat. Condimentează cu sare și piper. Se amestecă des; amestecul va începe să se îngroașe din amidonul natural din porumb. Gatiti pana la consistenta dorita, apoi amestecati untul si creme fraiche. Gustați și reglați sarea și piperul, dacă este necesar, și păstrați la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Creme FraicheCreme Fraiche
1 Pară (cum Ar Fi Anjou Sau Bartlett), Tocată Mărunt1 Pară (cum Ar Fi Anjou Sau Bartlett), Tocată Mărunt
AmidonAmidon
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Pentru grupator: preîncălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GrouperGrouper
Echipamente pe care le vei folosi
6 Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi6 Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
5
Presărați fileurile cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
6
Adăugați uleiul în tigaie, apoi adăugați cu grijă fileurile de grupare; nu supraaglomerați tigaia. Căutați bine peștele, adăugând untul și cimbrul proaspăt. Gatiti pana cand grupul este bine ars si doar fiert, 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GrouperGrouper
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
1 Pară (cum Ar Fi Anjou Sau Bartlett), Tocată Mărunt1 Pară (cum Ar Fi Anjou Sau Bartlett), Tocată Mărunt
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
(pachete Fiecare) șuncă Feliată Subțire (24 De Felii)(pachete Fiecare) șuncă Feliată Subțire (24 De Felii)
Echipamente pe care le vei folosi
6 Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi6 Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
7
Scoateți din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi6 Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
8
Pentru a servi, placa 4 uncii de budinca de porumb în fiecare din cele patru boluri de mică adâncime de 12 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)
9
Așezați un file cald de gruper în centru și garnisiți cu vinetă de ciuperci și verdeață minionă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De GrupFileuri De Grup
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
VerziiVerzii
10
Serviți și bucurați-vă!

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pește în meniu? Încercați asocierea cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 99 de dolari pe sticlă.
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate19
Revista