Ziua Recunostintei Traditie Sos De Stridii
Ziua Recunostintei tradiție sos de stridii este un pescatarian rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 332 calorii. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Toateretete are 21 de fani. Mergeți la magazin și ridicați piper măcinat, frunze de cimbru, țelină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 39%. Rețete similare sunt Tradiția de Ziua Recunoștinței a tatălui, Sos De Stridii, și Sos De Stridii.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o tigaie de 9x13 inci.
Încălziți untul într-un cuptor olandez sau o oală mare grea la foc mediu-mare; gătiți și amestecați ceapa până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Scoateți cuptorul olandez de pe foc. Amestecați firimiturile de pâine, stridiile, lichiorul de stridii, țelina, sarea, piperul negru, cimbrul și condimentele de pasăre în ceapă. Se amestecă amestecul în tava de copt pregătită; acoperiți bine cu folie de aluminiu.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 40 de minute; îndepărtați folia de aluminiu și continuați să coaceți până se rumenesc ușor, încă aproximativ 20 de minute.