Yucat-Pui Condimentat
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 148 calorii. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 45. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, coajă de portocală, coajă de tei și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Pui Yucatan, Pui Yucatan în sos roșu de susan, și Frigarui De Pui Yucatan La Gratar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Într-un blender, curățați coaja și sucul de portocale, coaja și sucul de tei, usturoiul, pudra de ancho, oregano și 1/4 cană de ulei. Condimentează cu sare și piper.
Aranjați puiul într-un vas de copt superficial, cu pielea în sus și faceți 3 tăieturi adânci, transversale, în fiecare jumătate de sân. Condimentează puiul cu sare și acoperă-l cu piureul, frecându-l în fante.
Întindeți chayote, poblano și ceapa pe o foaie de copt cu margini, stropiți cu ulei și condimentați cu sare. Prăjiți puiul în treimea superioară a cuptorului timp de 30 de minute, bătând de câteva ori, până când este doar alb; rotiți tigaia o dată la jumătatea drumului. În același timp, prăjiți legumele aproximativ 30 de minute, până se rumenesc și chayote este crocant-fraged.
Preîncălziți broilerul. Se fierbe puiul la 6 centimetri de la foc până se glazurează bine, 2 minute.
Garnisiți cu ierburile și serviți puiul și legumele cu sucurile de tigaie.