Yam Kai (ouă thailandeze) cu resturi de cereale

Yam Kai (ouă thailandeze) cu boabe rămase ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.19 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 452 calorii, 30g de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării asiatice. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, șalotă, ouă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Ouă ginere: ouă fierte tari prăjite thailandeze în sos de Tamarind, Resturi De Curcan Și Dovlecei Curry Verde Thailandez, și Curcan și tăiței cu arahide thailandeze – o revoluție de curcan rămasă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, amestecați împreună sucul de lămâie, sosul de pește,1 linguriță de pastă de chile și bobul gătit al dvs. alegere; pus deoparte.
Puneți ouăle și restul de 1/2 linguriță de pastă de chile într-un castron mic și bateți cu o furculiță pentru a combina; pus deoparte.
Într-o tigaie mare de saut greu, încălziți 1/2 lingură de ulei la foc mediu-mare.
Adăugați șalotele, secțiunile albe ale scallionilor și carnea de porc, dacă folosiți, și gătiți, amestecând ocazional, până când șalotele sunt foarte maro închis și zbârcite, aproximativ 4 minute.
Adăugați verdeața de scallion și restul de 1/2 lingură de ulei și gătiți timp de 1 minut.
Se toarnă amestecul de ouă și se gătește fără a deranja timp de 30 de secunde, apoi se întoarce și se amestecă, rupându-l puțin, dar păstrând bucăți de dimensiuni bune împreună, gătind până când se fixează, aproximativ 45 de secunde.
Se toarnă amestecul de cereale și se gătește, întorcându-se cu o spatulă, până se încălzește, aproximativ 1 minut.
Retipărit cu permisiunea cerealelor integrale pentru o nouă generație: mâncăruri ușoare, mese consistente, dulciuri și diverse gustări pentru bucătarul de zi cu zi de Liana Krissoff. Drepturi de autor 2012 liana Krissoff; fotografii drepturi de autor 2012 Rinne Allen. Publicat în 2012 de Stewart, Tabori & Chang, o amprentă a lui ABRAMS.