Yakitori
Yakitori ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 209 calorii, 23g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru $1.45 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână zahăr, ghimbir, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare japoneză. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Yakitori, Yakitori, și Pui Yakitori pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 6 ingrediente într-o cratiță mică. Se aduce la fierbere; gatiti pana se reduce la 1/4 cana (aproximativ 2 1/2 minute).
Combinați amestecul de sos de soia și puiul. Acoperiți și marinați la frigider timp de 1 oră.
Încălziți o tigaie mare la grătar la foc mediu-mare.
Filetați 6 cuburi de pui și 5 bucăți de ceapă verde alternativ pe fiecare dintre frigarui de 4 (10 inci).
Periați kebab-urile cu amestecul de soia. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Așezați kebab-urile în tigaie și gătiți 4 minute pe fiecare parte sau până când puiul este gata.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asian funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ai putea încerca este Lubanzi Chenin Blanc. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
![Lubanzi Chenin Blanc]()
Lubanzi Chenin Blanc
Lubanzi Chenin Blanc 2018 este extras dintr-un amestec de viță de vie mai veche, uscată de crescătorie și viță de vie mai tânără, irigată prin picurare. Culoarea sa adâncă de paie indică atât prospețimea coaptă, cât și complexitatea. Nasul aduce mai întâi fructe tropicale și de piatră, provocând gânduri de mandarină și litchi. Palatul este rotund și cărnos, împingând din nou litchi înainte, împreună cu piersica albă, caisul și mărul verde, toate purtate de o notă de aciditate ridicată. Există luminozitate și un ușor indiciu de pâine proaspăt coaptă pe tot parcursul. Finisajul este lung, moale și afectuos.