Wafflewich-uri cu șuncă
Rețeta Wafflewich-uri cu șuncă se poate face în aproximativ 30 de minute . Pentru 1,3 USD per porție , primești o garnitură care servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13 g de proteine , 23 g de grăsimi și un total de 387 de calorii . 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Această rețetă de la Taste of Home necesită ceapă, tulpini și bucăți de ciuperci, brânză cheddar și vafe. Cu un scor de 49% , acest fel de mâncare este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Black Eyed Peas cu șuncă cu jareți , sparanghel și șuncă spirale și scoici la cuptor cu șuncă de Parma .
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați șunca, ciupercile, maioneza, țelina și ceapa.
Întindeți amestecul pe opt vafe; acoperiți cu vafele rămase.
Se aseaza pe o tava unsa cu unt.
Coaceți la 400° timp de 15-20 de minute sau până se rumenesc.
Între timp, topește untul într-o cratiță la foc mediu. Se amestecă făina și sarea până se omogenizează. Adăugați treptat laptele. Se aduce la fierbere; se fierbe si se amesteca 2 minute.
Adăugați muștar și brânză dacă doriți; se amestecă până la omogenizare.
Serviți cu wafflewich-uri.