Vinete Umplute Mediteraneene

Vinete Umplute Mediteraneene
Vinetele umplute mediteraneene ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru garnituri. Această rețetă face 6 porții cu 231 calorii, 8g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $2.23 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, ardei gras, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 74%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Dip De Vinete Prăjite Mediteraneene, Vinete Mediteraneene Coapte, și Împachetări De Vinete Mediteraneene.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Tăiați fiecare vinete pe jumătate pe lungime. Scoateți pulpa, lăsând o coajă groasă de 1/4 inch și rezervați pulpa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
3
Așezați jumătățile de vinete, cu pielea în jos, pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit; coaceți la 350 timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
4
Tăiați pulpa de vinete rezervată în bucăți de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
5
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Adăugați vinete rezervate la tigaie, și saut 8 minute sau până când vinete începe să maro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Așezați vinetele într-un castron. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Adauga ceapa, si saut 5 minute sau pana cand se inmoaie. Se amestecă ardeii grași roșii și verzi și următoarele 7 ingrediente (prin dovlecei); saut 6 minute. Puneți vinetele în tigaie. Se amestecă 1 1/4 lingurițe de sare și piper negru; saut timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Se ia de pe foc; se amestecă brânza feta și 1/4 cană panko. Se răcește ușor. Puneți aproximativ 1 cană de amestec de vinete în fiecare coajă de vinete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
10
Combinați restul de 1 cană panko, restul de 1 linguriță de ulei și restul de 1/4 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
11
Presărați amestecul panko uniform peste vinetele umplute. Înveliți ușor cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
12
Coaceți la 350 timp de 20 de minute sau până când se încălzește bine și blaturile încep să se rumenească.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
13
Presărați pătrunjel, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate43
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista