Vinete cu sos de roșii

Vinete cu sos de roșii
Vinetele cu sos de roșii ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 104 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă fără gluten servește 8 și costă 87 cenți pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de roșii conservate, ulei de măsline suplimentar, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 52%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Sos De Vinete Și Roșii, Sos de vinete și roșii, și Vinete curry în sos de roșii.

Instrucțiuni

1
Tăiați vinetele în 1/2-in.- felii groase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
2
Se presară cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Dovleac NeprăjiteSemințe De Dovleac Neprăjite
3
Se pune într-un vas adânc; acoperiți și lăsați să stea 30 de minute.
4
Clătiți cu apă rece; scurgeți și uscați pe prosoape de hârtie. Într-un 2-qt. cratiță, încălziți uleiul la foc mediu
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Romană Sau Salată Verde Cu Frunze, RuptăSalată Romană Sau Salată Verde Cu Frunze, Ruptă
(pachete Fiecare) șuncă Feliată Subțire (24 De Felii)(pachete Fiecare) șuncă Feliată Subțire (24 De Felii)
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Adăugați roșiile, usturoiul, busuiocul și zahărul; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, timp de 45 de minute sau până se îngroașă, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
2 Cepe Mici Spre Medii, Albe Sau Galbene, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată2 Cepe Mici Spre Medii, Albe Sau Galbene, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)
6
Se condimentează cu sare și piper. Păstrați cald în timp ce pregătiți vinetele. Într-o tigaie mare, încălziți aproximativ 1/4 cană de ulei; vinete maronii, câte un sfert, adăugând mai mult ulei după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Cu Brie)(se Poate înlocui Cu Brie)
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
(pachete Fiecare) șuncă Feliată Subțire (24 De Felii)(pachete Fiecare) șuncă Feliată Subțire (24 De Felii)
Echipamente pe care le vei folosi
6 Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi6 Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
7
Așezați pe un platou de servire câte un rând pe rând. Se acoperă cu sos și se presară cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Dovlecei Ușor SotațiDovlecei Ușor Sotați
8
Se servește cald.
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista