Vișine Condimentată-Șuncă Glazurată Cu Cartofi De Pătrunjel
Șunca glazurată cu vișine condimentată cu cartofi de pătrunjel ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 6,17 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 293g de proteine, 230g de grăsime, și un total de 3655 calorii. 62 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați cartofi, ceapă, muștar dijon și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi nucșoara măcinată, puteți urma acest fel principal cu Tort De Nucșoară Cu Afine ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este spectaculos. Încercați Rață prăjită lent cu sos de vișine condimentat, Cartofi copți cu smântână condimentată, și Pui condimentat prăjit cu cartofi dulci glazurați cu scorțișoară și miere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Adăugați conserve de cireșe, muștar, oțet, ceapă, nucșoară, scorțișoară, cayenne, 1/8 linguriță sare și 1/8 linguriță piper în vasul unui robot de bucătărie sau blender și pur și simplu până se omogenizează. Dați la frigider cel puțin o oră și până la o zi pentru a permite aromelor să se căsătorească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De Cireșe
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Reglați suportul cuptorului în poziția inferioară-mijloc și preîncălziți cuptorul la 325 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
3
Așezați șunca cu fața plată în jos într-o tigaie mare. Folosind un cuțit ascuțit, marcați partea rotunjită cu tăieturi diagonale pentru a forma un model de diamant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
1 Rulou Galben Cu Fructe
4
Prăjiți până când un termometru pentru carne introdus în partea cea mai adâncă a șuncii înregistrează 115 F, 45 de minute până la 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A Permite
Mustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
5
Scoateți din cuptor și ungeți-l generos cu glazură, asigurându-vă că îl introduceți în tăieturi. Întoarceți șunca la cuptor și continuați să coaceți până se caramelizează la exterior și un termometru pentru carne introdus în partea cea mai groasă a cărnii citește 135 de kilometri F, cu aproximativ 45 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
Apă Pentru A Permite
Mustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi Asortați
6
Între timp, adăugați cartofi într-un vas mediu umplut cu apă rece. Condimentează generos cu sare. Se aduce la fierbere la foc mare. Reduceți focul la mediu și fierbeți până când cartofii sunt fragede când sunt străpunși cu o furculiță, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
7
Scurgeți cartofii într-o strecurătoare. Reveniți la tigaie și adăugați unt, amestecând pentru a acoperi. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Roșii Feliate, Opțional
8
Când ați terminat, transferați șunca pe o tăietură, cortați ușor cu folie și lăsați să se odihnească cel puțin 10 minute. Între timp, puneți tigaia de prăjire cu picături la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Varză Mov, Feliată Mărunt
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
9
Adăugați vin și gătiți, folosind o lingură de lemn pentru a răzui și rumeni bucățile. Se fierbe până se îngroașă ușor, aproximativ două minute, apoi se transferă într-un castron și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
10
Tăiați șunca, așezați-o pe un platou și stropiți cu sos de tigaie. Reîncălziți cartofii și presărați pătrunjel și coajă de lămâie. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Nonpareils Argintii
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Mustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
11
Serviți șuncă și cartofi în stil familial, trecând glazură suplimentară ca garnitură.