New Orleans Greens ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 12. O porție conține 111 calorii, 6g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 28 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână nap, piper măcinat, apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și fără lactate dieta. Acesta este adus la tine de Allrecetes. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 3 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este bun. Încearcă Verdețuri fierte, mustar și ciorbă roșie Elvețiană, Verdeață Sudică Perfectă (Varză, Sfeclă, Varză, Muștar) , și Verdețuri fierte, mustar și ciorbă roșie Elvețiană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți slănina într-o oală mare la foc mediu și prăjiți-o până când este crocantă și rumenită, întorcându-se des, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați Subțire
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
Fripturi De Carne Din New York
2
Scoateți slănina, lăsați-o să se răcească și sfărâmați-o când este răcită. Puneți slănina deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați Subțire
3
Se toarnă apă în oală cu picăturile și se amestecă ceapa, Napul, ardeiul gras verde și roșu, oțetul de mere, mierea, usturoiul, ardeiul negru, sosul de ardei iute și semințele de țelină. Aduceți la fierbere și amestecați verdeața de muștar. Reduceți căldura la foc mic și gătiți până când verdeața este foarte fragedă, cel puțin 2 ore. Zdrobiți slănina în verdeață pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Sare Fierbinte
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Mustar Verde
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Semințe De țelină
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Verzii
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Nap
Cartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați Subțire
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Pentru conservare, sterilizați borcanele și capacele în apă clocotită timp de cel puțin 5 minute. Împachetați verdele în borcanele fierbinți, sterilizate, umplând borcanele până la 1/4 inch de sus. Rulați un cuțit sau o spatulă subțire în jurul interiorului borcanelor după ce au fost umplute pentru a îndepărta bulele de aer. Ștergeți jantele borcanelor cu un prosop de hârtie umed pentru a îndepărta orice reziduu alimentar. Acoperiți cu capace și înșurubați inelele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Verzii
1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1 Rulou Galben Cu Fructe
5
Așezați un raft în partea de jos a unui canner de presiune cu manometru mare sau cu manometru ponderat.
6
Așezați borcanele în recipientul de presiune și adăugați apă pentru a acoperi complet borcanele. Sigilați recipientul de presiune, puneți-l la foc mediu și aduceți la 12 kilograme de presiune. Reduceți căldura suficient pentru a menține presiunea constantă și procesați timp de 75 de minute sau durata de timp recomandată pentru zona dvs.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
7
Scoateți-l de pe foc și lăsați presiunea din conservă să se elibereze treptat; scoateți capacul și îndepărtați borcanele fierbinți cu un clește de conservare.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
8
Așezați borcanele pe o suprafață acoperită cu pânză sau lemn, la câțiva centimetri distanță, până se răcește. Odată răcit, apăsați partea superioară a fiecărui capac cu un deget, asigurându-vă că sigiliul este strâns (capacul nu se mișcă deloc în sus sau în jos). A se păstra într-o zonă rece și întunecată.