Velveeta XV Hot 'N Cheesy Crab Dip este un fără gluten și pescatarian hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 20 și costă 46 de cenți pe porție. O porție conține 80 calorii, 6g de proteine, și 5g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de velveeta, cremă knudsen, piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Nashville Fierbinte Pui Dip, Velveeta la fel de ușor de plăcintă cu brânză, și Velveeta stroganoff de carne de vită cheesy pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 4 ingrediente într-un castron mare cu microunde.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Cuptor cu microunde la mare 5 min. sau până când VELVEETA este complet topită și amestecul este bine amestecat, amestecând după 3 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Velveeta
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Crustaceele pot fi asociate cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ai putea încerca este Hanna Chardonnay. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.